The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

manchestercity-chelsea-03-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Τσέλσι Λονδίνου. Αυτό το παιχνίδι σίγουρα μπορεί να ονομαστεί ο αγώνας της περιοδείας, επειδή θα παίξουν η πρώτη και η τρίτη ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, και οι δύο σύλλογοι απόκτησαν τέλεια φόρμα, και σίγουρα θα προσπαθήσουν στο επερχόμενο παιχνίδι να αποδείξουν τη μέγιστη τους κατάσταση.

Στη τρίτη θέση

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από 13 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ έχει καταφέρει να πάρει 30 πόντους και βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, μία μονάδα πίσω από την Τσέλσι. Σε πέντε τελευταία ματς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Αγγλίας η ΜΣ έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω από τη Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι, η ισοπαλία συνέβη με τη Μίντλεσμπρο και Σαουθάμπτον.

Μόνο νίκες

Με τη σειρά της η Τσέλσι τον τελευταίο καιρό μόνο κερδίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Conte, μετά τη μετάβαση στο σχήμα με τρεις αμυντικούς φαίνεται πολύ ισχυρή, σχεδόν δεν χάνει τους στόχους και βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη, έχοντας στο ενεργητικό της 31 πόντους. Εκτός έδρας η Τσέλσι έπαιξε έξι αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, 9 θετικά και έξι αρνητικά γκολ.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να πάρει βαθμούς και δεν το κρύβει. Οι «μπλε» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παίζουν καλά εκτός έδρας. Ο Conte δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα με τη σύνθεση, η ομάδα δεν παίζει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και Λιγκ Καπ, δηλαδή είναι πλήρως επικεντρωμένη στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτήν την περίπτωση η Τσέλσι έχει μια εξαιρετική ευκαιρία τουλάχιστον να μην χάσει το επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι η Τσέλσι δε θα χάσει με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *