The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπέρνλεϊ

ManchesterCity-Burnley-21.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Αύριο, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο Σάββατο στο 9ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στην έδρα της θα φιλοξένει την Μπέρνλεϊ, την ομάδα που κατάφερε να εκπλήξει αυτή τη σεζόν με την ποιότητα του ποδοσφαίρου και τα αποτελέσματα. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της ΜΣ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι «αετοί» θα είναι μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα του Champions League εναντίον της Νάπολι, έτσι ο Γκουαρδιόλα σίγουρα θα επιχειρήσει τις αλλαγές, που θα μπορέσουν να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της επικείμενης συνάντησης.

Ηγέτης

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο. Στο ενεργητικών της ομάδας υπάρχουν 22 βαθμοί, είναι δύο μονάδες περισσότερο από τον πλησιέστερο επιδιαιτητή, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Πόλη μόνο κέρδιζε, τα θύματα της «Blue Moon» ήταν: Κρίσταλ Πάλας, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η Μπέρνλεϊ δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Ελαφρώς αδυνάτισαν

Μετά από μια εξαιρετικά ποιοτική εκκίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι “μπορντό” έπεσαν κάπως από την άποψη των αποτελεσμάτων. Στους πέντε τελευταίους αγώνες – τρεις ισοπαλίες με τη Λίβερπουλ, Χάντερσφιλντ, Γουέστ Χαμ, ήττα στο Λιγκ Καπ από την Λιντς στα πέναλτι, νίκη εκτός έδρας στην Έβερτον. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα για την Μπέρνλεϊ δεν είναι και άσχημα, η ομάδα φαίνεται ωραία στο αμυντικό παιχνίδι. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 13 βαθμούς στο ενεργητικό, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα θα κερδίσει στο επόμενο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτή η νίκη θα είναι μεγα-παραγωγική. Πρώτον, η ίδια η ΜΣ θα παίξει μετά από έναν δύσκολο αγώνα με τη Νάπολι, ενώ η Μπέρνλεϊ είναι πολύ καλή στην άμυνα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι + το σύνολο κάτω από 5,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *