The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ στις 8/05/2016

МанчестерСитиАрсенал-08.05

Το πρόγραμμα της προτελευταίας 37ης αγωνιστικής της Premier League της Αγγλίας στις 8 Μαΐου στο γήπεδο «Etihad» θα ολοκληρώσουν η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ. Θα διατηρήσουν οι «πολίτες» τις πιθανότητες να μπουν στην πρώτη τριάδα;

Μάντσεστερ Σίτι

Οι παίκτες του Manuel Pellegrini επί του παρόντος έχουν 64 βαθμούς και την 4η θέση, η οποία, μολονότι δίνει το δικαίωμα να συμμετέχουν στην επόμενη σεζόν του Champions League, αλλά μέσα από ένα κόσκινο των προκριματικών. Ως εκ τούτου, για την ομάδα είναι καλύτερα να μπει στην πρώτη τριάδα, από την οποία απέχει τρεις μονάδες.

Στους τελευταίους πέντε αγώνες της Premier League της Αγγλίας οι «πολίτες» έχουν κερδίσει τρεις φορές, μια φορά έπαιξαν ισοπαλία και στον τελευταίο γύρο υπέστη ήττα εκτός έδρας από τη Σαουθάμπτον 2:4. Προφανώς, παίζοντας σε εκείνο το παιχνίδι, ο προπονητής και οι παίκτες στις σκέψεις τους ήταν στη Μαδρίτη στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κόντρα στη Ρεάλ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του πρωταθλήματος η Σίτι κατέδειξε τις ακόλουθες επιδόσεις: έβαλαν 12 γκολ και δέχτηκαν 6. Σε όλους τους αγώνες η ομάδα σκόραρε και στους δύο ακόμη υπερασπίστηκε στο μηδέν. Ο πιο επικίνδυνος στη σύνθεσή της είναι ο Αργεντινός επιθετικός Sergio Aguero, στο λογαριασμό του οποίου είναι ήδη 23 γκολ, δύο γκολ λιγότερα από τον ηγέτη του αγώνα των σκόρερ τον Χάρι Κέιν.

Εντός έδρας στα τελευταία 5 παιχνίδια σε διάφορα τουρνουά η ΜΣ έχασε μόνο μία φορά (1:0 στο ντέρμπι της Μάντσεστερ). Επιπλέον, υπήρχαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια στη σειρά η ομάδα δεν χάνει.

Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» είναι στην τρίτη θέση, 3 μονάδες πιο πολύ από τους μελλοντικούς αντιπάλους. Ως εκ τούτου, αν χάσουν, θα πέσουν ένα σκαλοπάτι κάτω από την «νόμιμη» τέταρτη θέση τους.

Στις 5 τελευταίες συναντήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος η Άρσεναλ δεν έχει χάσει ούτε μία φορά. Ωστόσο, εκτός από δύο νίκες, υπήρχαν και τρεις ισοπαλίες. Στον προηγούμενο γύρο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ φιλοξενούσε εντός έδρας τη Νόργουιτς, η οποία αγωνίζεται για την επιβίωση, και κέρδισε με ελάχιστο σκορ 1:0. Γκολ στο 59ο λεπτό έβαλε ο Uelbk με την πάσα του Ζιρού.

Αυτή την περίοδο η αποτελεσματικότητα των «κανονιέρηδων» ήταν η εξής: έβαλαν επτά γκολ και δέχτηκαν 4. Εδώ και τρεις αγώνες στη σειρά η πύλη της ομάδας παραμένει άθικτη. Πιο πολύ αυτή τη σεζόν σκόραραν ο Ολιβιέ Ζιρού και ο Αλέξις Σάντσες (12 γκολ ο καθένας).

Εκτός έδρας η Άρσεναλ στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε διάφορα τουρνουά έχασε μόνο μία φορά (από τη Μπαρτσελόνα στο Champions League). Επιπλέον υπήρχαν δύο νίκες. Και από τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα είχε φέρει μόνο δύο πόντους.

Τετ-α-τετ συναντήσεις

Η Άρσεναλ είναι ένας πολύ δυσάρεστος αντίπαλος για τους παίκτες της Μάντσεστερ. Έτσι, στις προηγούμενες πέντε τετ-α-τετ αναμετρήσεις σε διάφορα τουρνουά ποτέ δεν ήταν σε θέση να νικήσουν τους «κανονιέρηδες»: τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Στον 1ο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος ήταν επίσης η νίκη της ομάδας του Λονδίνου 2:1. Η τελευταία νίκη των «πολιτών» χρονολογείται από το τέλος του 2013.

Στοιχήματα των bookmakers

Μόνο ένα ελάχιστο πλεονέκτημα δίνεται στις γραμμές των εταιρειών στους γηπεδούχους. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 2,38, ενώ η επιτυχία της Άρσεναλ προσφέρεται με απόδοση 2,90. Σύμφωνα με την προσφορά 1,70 στο Over 2,5, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι στον αγώνα αυτό θα δούμε τουλάχιστον τρία γκολ.

Οι πολίτες έχουν αποδειχθεί άξιοι στα ημιτελικά του Champions League, έχοντας χάσει στην αντιπαράθεση των δύο αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις ένα γκολ. Φυσικά, η ομάδα δεν έχει αντίρρηση να παίξει και πάλι στο πιο διάσημο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αλλά, για να μπει εκεί με αυτοπεποίθηση, είναι απαραίτητο να λάβει την τρίτη θέση, όπου τώρα βρίσκεται η Άρσεναλ. Δεν χρειάζεται να εξηγώ πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και πόση προσοχή των αντιπάλων θα δοθεί στην άμυνα. Κατά τη γνώμη μου, οι εταιρείες στοιχημάτων είναι λάθος, περιμένοντας πολλά γκολ σε αυτό το ματς.

Πρόβλεψη: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ Under 2,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *