The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Έβερτον

ManchesterCity-Everton-21.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 21 Αυγούστου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ

Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πιστεύουν ότι η Μάντσεστερ έχει μια καλή ευκαιρία να νικήσει τον αντίπαλό της, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της σύνθεσης των «αετών» και της ικανότητας αυτής της ομάδας να παίζει εντός έδρας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Έβερτον δεν είναι καινούρια στην Πρέμιερ Λιγκ όπως η Μπράιτον, η οποία ηττήθηκε από την ΜΣ χωρίς προβλήματα, ενώ μέλος των Ευρωπαϊκών κυπέλλων από την Αγγλία, ομάδα που έχει ήδη καλή αγωνιστική κατάσταση.

Θέλουν τον τίτλο

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχεται ότι η ομάδα του αυτή τη σεζόν θέλει να κερδίσει αποκλειστικά τον τίτλο πρωταθλήτριας. Δήθεν από μένα περιμένανε πολλά κατά την τελευταία περιοδεία, δεν το κατάφερα, θα το καταφέρω αυτή τη σεζόν. Η αρχή στους «αετούς» αποδείχθηκε καλή: νίκη 2:0 εκτός έδρας στην Μπράιτον, αλλά μεγάλη αίσθηση οι «αετοί» σε εκείνο το παιχνίδι δεν προκάλεσαν, κέρδισαν στην τάξη, με τα «ζαχαρωτά» αυτό το τρικ δε θα περάσει.

Ένα βήμα μακριά από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ

Η Έβερτον την περασμένη Πέμπτη με αυτοπεποίθηση με σκορ 2:0 νίκησε τη Χάιντουκ Σπλιτ στην έδρα της. Η Έβερτον ήταν δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος του αγώνα συγκρατούσε τον αντίπαλο. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τα «ζαχαρωτά» ήταν ισχυρότεροι από την ομάδα Ρόζενμποργκ, έχοντας νικήσει  δύο φορές τον αντίπαλό 1:0. Το ίδιο σκορ 1:0 υπήρχε στον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας εναντίον Στόουκ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον έχει πλήρη έλεγχο στην άμυνα της πύλης της, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει φτάσει ακόμα στη μέγιστη ισχύ της. Σε αυτήν την περίπτωση τα παιδιά του Κούμαν έχουν την ευκαιρία να πιάσουν τους βαθμούς, παρά την εκτός έδρας χαρακτήρα του αγώνα. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο χάντικαπ συν του αουτσάιντερ, το οποίο ξεκίνησε πολύ καλά στη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *