The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

ManchesterCity-RealMadrid-27.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

“Los Angeles Memorial Coliseum”, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Ημερομηνία αγώνα: 27/07/2017 6:35 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών. Η Μάντσεστερ Σίτι στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λος Άντζελες θα συναντηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της ισχυρότερης ομάδας της Ευρώπης, κάτι με το οποίο γενικώς μπορούμε να συμφωνήσουμε, γιατί δεν κάνει για τους «βασιλιάδες» να χάνουν δύο αγώνες στη σειρά, δεδομένου μάλιστα ότι η Μάντσεστερ Σίτι προς το παρόν στο τρέχοντα τουρνουά δεν έδειξε υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Ήττα στο ντέρμπι

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τις διακοπές κατάφερε να παίξει μόνο ένα παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε εκείνο το παιχνίδι οι «αετοί» έχασαν από τον αντίπαλό αρχών με σκορ 0:2, τα γκολ στη σύνθεση των «διαβόλων» σκόραρε ο Lukaku και ο Reshford. Θα πρέπει να πούμε ταυτόχρονα ότι στο σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ο Γουόκερ στη θέση του δεξιού εξτρέμ, αλλά σε γενικές γραμμές η σύνθεση δεν ήταν βασική.

Επίσης έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών έπαιξε επίσης ένα μόνο αγώνα, και επίσης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχασε από τους «διάβολους» με σκορ 0:2, οι «βασιλιάδες» έδωσαν μάχη στα παιδιά του Ζοζέ Μαουρίνιο και η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με ισοπαλία 1:1, στα πέναλτι ήταν ισχυρότεροι οι Άγγλοι. Στο πρώτο ημίχρονο η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ημι-σύνθεση.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ έχασε τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτή η ομάδα βάζει μπροστά το υψηλότερο στόχο ακόμη και σε φιλικό τουρνουά, οπότε και στο επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να περιμένετε από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον αγώνα  αποκλειστικά για τη νίκη και τη μέγιστη ενεργοποίηση, η οποία θα πρέπει να οδηγήσει στη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *