The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 20/04/2016 στις 22:00

МанчестерЮнайтед-КристалПэлас-20.04

Στις 20 Απριλίου οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν κόντρα στους «αετούς» του Λονδίνου στο «Ολντ Τράφορντ» στη 30η αγωνιστική της Premier League της Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις τελευταία δυνάμεις προσπαθεί να μπει στη τετράδα των ισχυρότερων ομάδων της αγγλικής ελίτ, ενώ ο ΚΠ δεν έχει εγγυηθεί ακόμα τη θέση στην Premier League για την επόμενη σεζόν.

Δυνατός Απρίλιος

Αν δεν υπήρχε ο καταστροφικός αγώνας κόντρα στη Τότεναμ του Λονδίνου στη 33η αγωνιστική της Premier League, η απόδοση των «διαβόλων» τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχής. Στην αγγλική ελίτ κατά την περίοδο αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Έβερτον και Άστον Βίλα, καθώς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας της Γουέστ Χαμ εκτός έδρας με σκορ 2:1. Αλλά όλα αυτά τα επιτεύγματα δεν είναι αρκετά για να προκριθείς στο Top 4 της Premier League. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έχει στο ενεργητικό της 56 βαθμούς και απέχει 4 σημεία από την Άρσεναλ και ΜΣ, που μοιράζονται την τρίτη και την τέταρτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σύνδρομο των ισοπαλιών

Η Κρίσταλ Πάλας δέχθηκε επίθεση από κάποιο είδος ιού των ισοπαλιών. 2:2 με τη Γουέστ Χαμ, 0:0 με την Έβερτον, 1:1 με την Άρσεναλ. Τέτοια αποτελέσματα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αποτυχία, αλλά μεγάλος αριθμός των ισοπαλιών δεν συμβάλλει στην προώθηση της ομάδας στην κατάταξη. Πριν από το επερχόμενο αγώνα στο ενεργητικό των «αετών» του Λονδίνου είναι 39 πόντοι και εννέα μονάδες χάντικαπ πριν από την ζώνη υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ομάδα, που σκοράρει πολύ στο αγγλικό πρωτάθλημα, η ενδεκάδα του Λουίς Φαν Χάαλ αγαπάει να επιτυχαίνει τους στόχους παίζοντας καλά στην άμυνα. Η Κρίσταλ Πάλας ταυτόχρονα έχει κάποια προβλήματα με δημιουργικές ενέργειες και δεν διαφέρει με ικανότητα να σκοράρει. Στον επερχόμενο αγώνα πιθανόν δε θα δούμε πολλά γκολ, αντίθετα, θα είναι λογικό ποδόσφαιρο με λίγα λάθη και γκολ. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: Under 3,0 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *