The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ

manchesterunited-tottenham-11-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, 4:15 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη σύνθεση προσεγμένη στη μάχιμη πέταξε στην Οδησσό για τον αγώνα του έκτου γύρου του Europa League εναντίον Ζάρια. Η συνάντηση εκείνη κερδήθηκε από τους “κόκκινους διάβολους” με σκορ 2:0, αλλά ίσως ο Μουρίνιο κινδυνεύει, έχοντας κερδίσει δευτερεύοντα αγώνα, να χάσει και πάλι βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ; Ο επόμενος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η Τότεναμ, η ομάδα που έπαιξε επίσης έναν αγώνα του Champions League μεσοβδόμαδα. Αλλά, πρώτον, τα «σπερς» δεν πετούσε πουθενά, σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεύτερον, ο αγώνας κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε μια μέρα νωρίτερα.

Πρέπει να κερδίσουν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι τυχερή. Στον τελευταίο γύρο ο Sir Alex έπαιξε εκτός έδρας εναντίον Έβερτον, έπαιξε πολύ καλά, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει, αν και η ομάδα του Μουρίνιο ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η Έβερτον κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του παιχνιδιού, γκολ από το σημείο του πέναλτι σκόραρε ο Baines.

Σε καλή κατάσταση

Ενώ η Τότεναμ απόκτησε πολύ καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τα “Σπερς” βασάνισαν τη Σουόνσι εντός έδρας της, ενώ στο Champions League νίκησαν τη ΤΣΣΚΑ με σκορ 3:1, αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχαναν από την ΤΣΣΚΑ με σκορ 0:1, αλλά έδειξαν χαρακτήρα και άρπαξαν τη νίκη. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Τότεναμ δεν μπορεί να χάσει, η ομάδα του Pochettino είναι τρεις μονάδες πίσω από τη ΜΣ, η οποία είναι στη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ έχασε εκτός έδρας αυτή τη σεζόν μόνο μία φορά, εκτός απ’ αυτή την ήττα υπήρχαν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η ομάδα του Pochettino απόκτησε καλή κατάσταση, ενώ ο Μουρίνιο έχει χρησιμοποιήσει και πάλι το σχήμα προσεγμένο στο βασικό για τα δευτερεύοντα παιχνίδια. Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Pogba, Herrera, Rojo και Mkhitaryan μπορούν απλά να μην ανακάμψουν μέχρι το επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *