The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ

ManchesterUnited-Liverpool-10.03

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στον 30ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο βορειοδυτικό ντέρμπι θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10/03/2018 στις 2:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχει τον καλύτερο μήνα, κρίνοντας από τα αποτελέσματα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχανε πολύ στους τελευταίους αγώνες, έχοντας αφήσει την Λίβερπουλ να πλησιάσει πολύ κοντά στον εαυτό της. Στους τελευταίους αγώνες οι Red Devils έχασαν από τη Τότεναμ (2:0) και Νιουκάστλ (1:0), νικώντας ωστόσο την Χαντερσφίλντ (2:0), τη Τσέλσι (2:1) και την Κρίσταλ Πάλας (2:3).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ τον τελευταίο καιρό εκπλήσσει ευχάριστα με το παιχνίδι της. Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια σκόραρε 13 βαθμούς από τους 15 δυνατούς, ξεκινώντας με αυτοπεποίθηση να νικάει τις ομάδες από τη μέση και το κάτω μέρος της βαθμολογίας. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η μορφή της τριάδας της επίθεσης, καθώς και η άμυνα της ενδεκάδας του Κλοπ, που άρχισε να παίζει σταθερά. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με τη Τότεναμ (2:2) και κέρδισε την Χαντερσφίλντ (0:3), τη Σαουθάμπτον (0:2), τη Γουέστ Χαμ (4:1) και τη Νιουκάστλ (2:0).

Πρόβλεψη

Στο βορειοδυτικό ντέρμπι υπήρχε πάντα έντονο παιχνίδι, το οποίο συχνά έληγε με ισοπαλία και φόβο των δύο ομάδων να ανοιχτούν. Τώρα, δεδομένης της ικανότητας της Λίβερπουλ να ανοίξει οποιαδήποτε άμυνα και σταθερό παιχνίδι στην άμυνα, ο Κλοπ θα προσπαθήσει να επιτύχει τη νίκη με κάθε μέσο. Ο Μουρίνιο θα έχει κατά νου το επερχόμενο αγώνα εναντίον της Σεβίλλης στο Champions League, και ως εκ τούτου μπορεί να βάλει για άλλη μια φορά το «λεωφορείο» και να εξοικονομήσει τη δύναμη των παικτών. Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Λίβερπουλ εκτός έδρας δεν θα χάσει και θα συνεχίσει την επιδίωξη των «κόκκινων διαβόλων». Η πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Λίβερπουλ δεν θα χάσει με απόδοση 1,52.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *