The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ

ManchesterUnited-Tottenham-28.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ, Stretford

Ο κεντρικός αγώνας του 10ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «Σπερς», επίσης, δεν πρέπει να υποτιμούνται, η ομάδα του Ποκετίνο αυτή τη σεζόν παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας, δείχνει ένα πολύ υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, ενώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχουν προβλήματα με το προσωπικό: πολλοί τραυματισμένοι.

Πέντε βαθμούς μακριά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 9 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξή, στο ενεργητικό των «διαβόλων» είναι 20 βαθμοί, τον ίδιο αριθμό διαθέτει και η Τότεναμ, αλλά έχει λίγο χειρότερη διαφορά τερμάτων, πέντε περισσότερα έχει η  Μάντσεστερ Σίτι. Στα μέσα της εβδομάδας η ομάδα του Μουρίνιο έπαιξε στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας εναντίον Σουόνσι στην έδρα του αντίπαλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ισχυρότερη 2:0, αν και σε εκείνο το παιχνίδι στο γήπεδο έπαιξε σύνθεση περίπου η ίδια με τη δεύτερη.

Έχασε στο ντέρμπι

Ενώ η Τότεναμ έχασε τον αγώνα της στο Λιγκ Καπ και έχασε όχι από οποιονδήποτε άλλα από την Γουέστ Χαμ. Σε αυτό το παιχνίδι ο Ποκετίνο επίσης χρησιμοποίησε το πάγκο, δεδομένου ότι μπροστά τα «κοκόρια» έχουν το πιο σημαντικό αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μετά από αυτό την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League, τίποτα περίεργο σε αυτό δεν υπάρχει. Η Τότεναμ τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες με συνολικό σκορ 12:2.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται κατεβασμένη, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι αισθητά στερούνται τον Πογκμπά και Φελαϊνί στη μεσαία γραμμή, ενώ οι «Σπερς» δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το προσωπικό. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται ενδιαφέρον το στοίχημα στη Τότεναμ, η οποία παίζει εκπληκτικά εκτός έδρας, πρόσφατα κέρδισε βαθμούς στο «Μπερναμπέου». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *