The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φέγενορντ

manchesterunited-feyenoord-24-11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας θα φιλοξενεί την ολλανδική ομάδα Φέγενορντ στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι “διάβολοι” στο επερχόμενο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και με αυτό είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, λαμβάνοντας υπόψη το δυναμικό των μελλοντικών αντιπάλων και τον παράγοντα της έδρας που θα είναι στο πλευρό των Βρετανών.

Καλό ποδόσφαιρο

Η διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ήταν για το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μουρίνιο έπαιξε μία συνάντηση στην Premier League εναντίον της τρομερής Άρσεναλ Λονδίνου εντός έδρας της. Δεν κατάφεραν να νικήσουν τους “κανονιέρηδες”, αλλά οι “διάβολοι” σε αυτό το παιχνίδι φαινόταν πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 6 βαθμοί και η τρίτη θέση στην κατάταξη του ομίλου Α. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη για μια τόσο ονομαστή ομάδα, οπότε οι «διάβολοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη την Πέμπτη.

Ύφεση

Η Φέγενορντ παίζει πολύ ισχυρά στη σεζόν, αλλά τον τελευταίο καιρό τα πράγματα πάνε χειρότερα για την ομάδα του Van Bronckhorst. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο ενεργητικό της Φέγενορντ είναι μόλις δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την Go Ahead Eagles. Παρά το γεγονός αυτό, στην κατάταξη της Ερεντιβίζιε οι «ερυθρόλευκοι» είναι ηγέτες, δύο βαθμούς μπροστά από την Άγιαξ και έξι από την ΠΣΒ. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι παίκτες του Ροτερντάμ είναι επίσης πρώτοι στον όμιλο Α με επτά πόντους στον κουμπαρά.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνέλθει και πάλι δείχνει καλό ποδόσφαιρο, όπως ήταν το Σεπτέμβριο, οπότε από την ομάδα του Μουρίνιο μπορούμε να αναμένουμε αυξημένη δραστηριότητα στον επερχόμενο παιχνίδι και πολύ πιθανή νίκη. Η νίκη είναι απαραίτητη για τους “διάβολους” όχι μόνο για να βελτιωθεί η κατάστασή τους στο τουρνουά, αλλά και να ανέβει το ηθικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *