The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπάρτον

ManchesterUnited-Burton-20.09

Λιγκ Καπ Αγγλίας Τρίτος γύρος

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 10:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ, Stretford

Την επόμενη Τετάρτη στον τρίτο γύρο του Αγγλικού Κυπέλλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπάρτον. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι παίζουν πολύ δυνατά στην αρχή της σεζόν 2017–18. Με την παρεχόμενη γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η νυν κάτοχος του τροπαίου αυτού, οπότε είναι απίθανο οι «κόκκινοι διάβολοι» να αντιδράσουν ανεύθυνα στην επερχόμενη συνάντηση.

Όχι με τη βάση

Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα βγάλει στην Μπάρτον όχι την κύρια σύνθεση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τώρα παίζει σε δύο μέτωπα:    Πρέμιερ Λιγκ και Champions League, εάν την περασμένη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μέρος στο Γιουρώπα Λιγκ, όπου μερικές φορές ο Πορτογάλος έκανε αλλαγές, στο Champions League στο γήπεδο βγαίνει μόνο η ισχυρότερη σύνθεση.

Εντός έδρας δεν είναι άσχημα

Η Μπάρτον δεν είναι άσχημη στα παιχνίδια στην έδρα της, όπου οι “ζυθοποιοί” κατόρθωσαν να κερδίσουν το περασμένο Σαββατοκύριακο καθόλου αδύναμη Φούλχαμ, αλλά εκτός έδρας αυτή η ομάδα δεν καταφέρνει και πολλά. Ακόμη και αν το προπονητικό επιτελείο της Μπάρτον θα φέρνει στο Μάντσεστερ τη βάση, το επίπεδο των παικτών στο γήπεδο θα είναι ασύγκριτο. Η Μπάρτον, φυσικά, θα προσπαθήσει να δώσει μάχη σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ακόμα και για μια ελάχιστη ήττα οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι ουσιαστικά δεν έχουν καμία πιθανότητα.

Πρόβλεψη

Οι έφεδροι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν πολύ να πάρουν την ευκαιρία τους να παίξουν, θα τους δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην αναμέτρηση με την καημένη Μπάρτον, η οποία σίγουρα θα χάσει χοντρά από το τέρας του Μάντσεστερ. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται υπέροχο το στοίχημα στη σίγουρη νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *