The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Έβερτον

ManchesterUnited-Everton-17.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Ημερομηνία αγώνα:  17/09/2017 06:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ όλοι οι φίλαθλοι της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την πρόκριση στην κορυφή-4, αλλά τώρα τα «ζαχαρωτά» δύσκολα να κάνουν έναν τέτοιο αγώνα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να στοχεύει στο τίτλο της Αγγλίας. Τουλάχιστον, η ποιότητα του ποδοσφαίρου και τα αποτελέσματα της ομάδας του Μουρίνιο ακριβώς για αυτό μιλάνε.

Χωρίς τον Bend

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο μεσοβδάμαδα έπαιξε τον αγώνα του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League με τη Βασιλεία. Οι Μανκούνιοι δεν είχαν μεγάλα προβλήματα σε αυτή τη συνάντηση, νικώντας τον αντίπαλο με αποτέλεσμα 3-0. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό τους υπάρχουν 10 βαθμοί, τον ίδιο αριθμό έχει και η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τα παιδιά του Moura έχουν τις καλύτερες δευτερεύοντες δείκτες.

Λίγα πράγματα καταφέρνουν

Η Έβερτον έχασε τον Lukaku εκτός σεζόν και ξέμαθε να σκοράρει. Σε τρία τελευταία παιχνίδια τα “ζαχαρωτά” δεν έκαναν καμία αποτελεσματική ενέργεια, έχοντας χάσει τους αγώνες τους από την Τσέλσι, Τότεναμ και Αταλάντα. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι «μπλε» βρίσκονται στην 16η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας του Λίβερπουλ είναι 4 πόντοι, τον ίδιο αριθμό έχουν η Μπράιτον, Σουόνσι, ένα βαθμό λιγότερα έχουν η Λέστερ και η Γουέστ Χαμ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει χωρίς τον Πογκμπά, ενώ η Έβερτον θα έρθει στο Μάντσεστερ για να αμύνεται με όλη την ομάδα της. Δεδομένου ότι τα ίδια τα “ζαχαρωτά” δεν φαίνονται πολύ καλά στην επίθεση, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο επερχόμενος αγώνας μπορεί να βγει όχι πολύ παραγωγικός. Περισσότερα από τρία σημειωμένα γκολ σε αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να περιμένουμε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.25


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *