The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ

ManchesterUnited-Leicester-26.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Αύριο, 7:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ, Stretford

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τη σεζόν στην Αγγλία πολύ δυνατά, και το επερχόμενο Σαββάτο οι «κόκκινοι διάβολοι» στην έδρα τους θα φιλοξενούν τους πρώην πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας την ομάδα Λέστερ Σίτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά μην υποτιμάτε τις «αλεπούδες», αυτή η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά, οι «μπλε» θέλουν να προκριθούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα για την επόμενη σεζόν, γι’ αυτό πάνε στο Μάντσεστερ για τους βαθμούς.

Χωρίς το Σούπερ Καπ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με σκορ 1:2, αλλά εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός ότι οι «μαρέγκες» στην αρχή της σεζόν δείχνουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Στην Πρέμιερ Λιγκ η ενδεκάδα του Μουρίνιο έχει δύο νίκες και οι δύο 4:0 στη Γουέστ Χαμ και την Σουάνσι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με την Χάντερσφιλντ Τάουν και Γουέστ Μπρόμιτς είναι στην πρώτη θέση στην κατάταξη.

Δραστήρια Λέστερ

Η Λέστερ Σίτι στο μέσο της εβδομάδας σχεδόν με δεύτερη σύνθεση νίκησε στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην έδρα του αντιπάλου. Το σκορ της συνάντησης ήταν 4:1, τα γκολ του Γκρέι και του Σλιμάνι (διπλό). Στην Πρέμιερ Λιγκ οι «αλεπούδες» έχουν παίξει δύο γύρους, στους οποίους σημείωσαν ήττα από την Άρσεναλ 3:4 εκτός έδρας, και νίκη 2:0 στην Μπράιτον. Στους τρεις επίσημους αγώνες η ομάδα του Σαίξπηρ σημείωσε 9 γκολ στο στόχο των αντιπάλων, δηλ. κατά μέσο όρο 3 μπάλες ανά παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πολύ ισχυρή, αλλά με ισχυρούς αντιπάλους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμα. Η επίθεση της Λέστερ είναι ανώτερη από την επίθεση της Σουόνσι και Γουέστ Χαμ, οπότε είναι πιθανό ότι οι «αλεπούδες» θα πετύχουν το πρώτο τους γκολ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η Λέστερ έπαιξε στα μέσα της εβδομάδας στο Λιγκ Καπ, η ομάδα διατήρησε τη φρεσκάδα, επειδή οι ισχυρότεροι παίκτες δεν βγήκαν στο γήπεδο σε εκείνο το παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ θα σκοράρει γκολ με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *