The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

ManchesterCity-ManchesterUnited-21.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

«NRG Stadium», Houston, Texas

Ημερομηνία αγώνα: 21/07/2017 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Παρασκευή στο Χιούστον του Τέξας θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι περίπου ίσοι στη δύναμη, αλλά ένα μικρό πλεονέκτημα αφήνουν στη Σίτι, η οποία έχει ήδη προλάβει να κάνει μια σειρά από μεταγραφές υψηλού προφίλ, όπως και η Γιουνάιτεντ, φυσικά.

Λουκάκου και Μόουρ

Μερικές σεζόν πριν ο Λουκάκου έφυγε από την Τσέλσι όταν εκεί δούλευε ο Ζοζέ Μαουρίνιο. Τώρα ο μεγάλος Πορτογάλος ήδη εργάζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αγόρασε τον Romelu για αξιοπρεπές 85 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, από την Μπενφίκα ήρθε ο Lindelof, έφυγε ο Αντνάν Γιανουζάι, υπό ερώτηση είναι ο Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ. Προς το παρόν η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αλλάξει πολύ, αλλά ο ερχομός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας.

Δεξιά αμυντική πλευρά

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται στη νέα σεζόν θα αλλάζει εντελώς τη σύνθεση της δεξιάς πλευράς. Από την Τότεναμ αγοράστηκε ο Κάιλ Γουόκερ στη θέση του δεξιού αμυντικού, από τη Μονακό ήρθε ο Bernardo Silva, ο οποίος έπαιζε ως δεξί εξτρέμ. Την ομάδα άφησαν ο Caballero, Nolito, Zabaleta, Clichy, Γιούνες Γιουνάλ. Ο Γκουαρδιόλα αλλάζει σημαντικά τη σύνθεση, ενισχύει τη δραστηριότητα των πλευρών. Τώρα η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται η πιο ακριβή στην Premier League Αγγλίας, αλλά θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν;

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν έμεινε στη μνήμη παίζοντα καλό παιχνίδι στην άμυνα, που επέτρεψε σ’ αυτή την ομάδα να κερδίσει στο τέλος στο Europa League και να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα η ομάδα του Ζοζέ Μαουρίνιο και στο επόμενο διάστημα θα είναι πολύ προσεκτική στην πίσω γραμμή, και το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι πάντα ντέρμπι, ανεξαρτήτως που θα διεξάγεται αυτό το παιχνίδι, ο καθένας από τους διεκδικητές θέλει να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,41.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *