The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Έβερτον

ManchesterUnited-Everton-04.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Στο πλαίσιο του 31 ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας θα φιλοξενεί την ομάδα της Έβερτον από το Λίβερπουλ. Και οι δύο αντίπαλοι έρχονται στο επερχόμενο παιχνίδι όχι στην καλύτερη διάθεση, γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν μπόρεσε εντός έδρας της να νικήσει τη Γουέστ Μπρομ, ενώ τα «ζαχαρωτά» έχουν χάσει και πάλι το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ από τη Λίβερπουλ και χειροτέρεψαν τη θέση τους στη κατάταξη.

Και πάλι χωρίς Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε 0:0 με Γουέστ Μπρομ, κατά τη διάρκεια του ματς κατείχε το πλεονέκτημα, σημείωσε 18 σουτ προς την κατεύθυνση του στόχου, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 53 πόντοι και τέσσερις μονάδες διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 15 παιχνίδια, όπου σκόραρε μόλις 6 νίκες.

Εκτός έδρα ασθενέστερη

Με τη σειρά της η Έβερτον είναι φανερά ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Αν στο Goodison τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν 34 πόντους, εκτός έδρας οι «μπλε» έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόλις 16 μονάδες. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Έβερτον κέρδισε τρεις φορές τη Σάντερλαντ, Γουέστ Μπρομ και Χαλ Σίτι, αλλά δύο φορές έχασε από τη Λίβερπουλ και Τότεναμ εκτός έδρας. Στην κατάταξη η Έβερτον βρίσκεται στην έβδομη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 50 πόντοι.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επερχόμενη συνάντηση χρειάζεται πολύ τη νίκη πάνω στην Έβερτον, αλλά χωρίς μερικών παικτών, όπως ο Μάτα και ο Πογκμπά, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να την κερδίσει. Εκτός αυτού, η Έβερτον παρά τα αδύναμα στατιστικά εκτός έδρας, είναι ισχυρή, έχει υψηλό κίνητρο, επειδή δεν έχει χάσει ακόμα την ευκαιρία να προκριθεί στη ζώνη του Champions League, και θα δώσει μάχη στους «διάβολους» στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *