The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σαιντ-Ετιέν

ManchesterUnited-SaintEtienne-16.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 32, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει εναντίον γαλλικής ομάδας Σαιντ-Ετιέν την ερχόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκάθαρο φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι και δικαίως, διότι οι “κόκκινοι διάβολοι” με πολύ υπεύθυνη προσέγγιση έρχονται στους αγώνες του δεύτερου σε σημασία ευρωπαϊκού ανταγωνισμού, και επιπλέον, η ομάδα του Μουρίνιο έχει επιτέλους μάθει να κερδίζει με συνέπεια.

Σχέδιο B

Το Γιουρόπα Λιγκ για το Πορτογάλο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σχέδιο Β. Κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν οι «διάβολοι» έχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα στη Premier League. Τώρα οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση στην κατάταξη του αγγλικού ελίτ πρωταθλήματος, δύο μονάδες πίσω από την Άρσεναλ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε 13 παιχνίδια εντός έδρας, στα οποία έχει επιτύχει έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα.

Πέμπτοι στη Γαλλία

Η Σαιντ-Ετιέν δεν πρέπει να υποτιμάται, αλλά αυτή η ομάδα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα –παιχνίδι εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο της Λιγκ 1 Γαλλίας της σεζόν 2016–17 οι “πράσινοι” έπαιξαν εκτός έδρας 12 αγώνες, όπου σημείωσαν τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, συνολικά 13 πόντους αυτή η ομάδα ήταν σε θέση να πάρει σε αυτά τα παιχνίδια. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Σεντ Ετιέν έχει σημειώσει τρεις νίκες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ έχει δύο σχήματα, ο Μουρίνιο μπορεί να αλλάζει τους παίκτες και να παίζει σε δύο μέτωπα, τόσο τα προβλήματα με τη φρεσκάδα σε αυτή την ομάδα δεν θα πρέπει να υπάρχουν. Οι “διάβολοι” παίζουν εξαιρετικά εντός έδρας τους, ενώ η Σεντ Ετιέν έχει προβλήματα με τα παιχνίδια εκτός έδρας. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στη γηπεδούχους και το φαβορί είναι αρκετά λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *