The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών – Μπεσίκτας

Lyon-Besiktas-13.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Προημιτελικός

Πάρκο Ολυμπιακής Λυών

Πέμπτη, 13 Απριλίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα γίνει στο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Λυών θα παίξει με την Μπεσίκτας. Και οι δύο ομάδες στο δεύτερο μισό της σεζόν δείχνουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά αν η Μπεσίκτας έχει τέλεια ευκαιρία να γίνει και πάλι η πρωταθλήτρια Τουρκίας και να εκπροσωπήσει τη χώρα της ξανά στο Champions League, η Λυών σίγουρα δε θα γίνει πρωταθλήτρια Γαλλίας σ’ αυτή τη σεζόν.

Τέταρτη στη Γαλλία

Μετά από 32 γύρους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Λυών σκόραρε 54 πόντους, η ομάδα είναι στην τέταρτη θέση, 16 μονάδες πίσω από τη Νις, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα. Αυτό μας λέει ότι η Λυών δεν θα είναι σε θέση να προκριθεί στο Champions League για την επόμενη σεζόν διά μέσω του πρωταθλήματος της χώρας της, και σε μια τέτοια περίπτωση το προπονητικό επιτελείο της ομάδας ποντάρει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ηγέτης της Τουρκίας

Με τη σειρά της η Μπεσίκτας έχει εντελώς διαφορετική κατάσταση. Αυτή η ομάδα στην κατάταξη του πρωταθλήματος Τουρκίας βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 61 πόντοι και οκτώ μονάδες χάντικαπ μπροστά στην Ισταμπούλ. Με αυτό το πλεονέκτημα η Μπεσίκτας μπορεί ήσυχα να κάνει την προετοιμασία για τους αγώνες εναντίον της Λυών, χωρίς να νοιάζεται για το εθνικό πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Ολιμπίκ είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα, από τα οποία σίγουρα θα επωφεληθεί στο επερχόμενο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ η τουρκική Μπεσίκτας. Η αναμέτρηση της γαλλικής και της τουρκικής ομάδων θα είναι σίγουρα παραγωγική και συναρπαστική, οι μελλοντικοί αντίπαλοι θα ξεκινήσουν να σκοράρουν από το πρώτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *