The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Τουλούζ

Lyon-Toulouse-01.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ 

Λυών

Στα τέλη Ιανουάριου «τα παιδιά» νίκησαν στην έδρα τους τον ηγέτη του γαλλικού Εθνικού Πρωταθλήματος την ΠΣΖ, και όπως αποδείχθηκε αργότερα, αυτή η νίκη έπαιξε σκληρό αστείο μαζί τους. Την εποχή που η ενδεκάδα του Μπρουνό Ζενεσιό άρχισε να θεωρείται ο βασικός υποψήφιος για τα αργυρά μετάλλια, στην ομάδα κάτι έσπασε. Η Λυών άρχισε να χάνει βαθμούς σε επίπεδο έδαφος και έχασε ένα αξιοπρεπές αριθμό των βαθμών στην Λιγκ 1 Γαλλίας, ταυτόχρονα αποκλείστηκε από τα πλέι-οφ του Europa League και από τη ζώνη του Champions League στην κατάταξη.

Αυτή τη στιγμή τα «παιδιά» είναι 2 βαθμούς πίσω από την τρίτη Μαρσείγ και ουσιαστικά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν λάθος στους επερχόμενους 8 γύρους. Στο διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων εναντίον της ΤΣΣΚ η Λυών επιτέλους διέκοψε τη μακρά σειρά τριών αγώνων με ισοπαλία και κατάφερε να πιέσει στην έδρα της την Καέν. Στη συνέχεια η ενδεκάδα του Μπρουνό Ζενεσιό έβαλε όλη τη δύναμη στη γροθιά και κέρδισε τη σκληρότερη νίκη με 3:2 στον αγώνα με άμεσο αντίπαλο Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Μέχρι το τέλος της σεζόν η Λυών δεν θα χρειαστεί να παίζει σε πολλά μέτωπα και τώρα μπορεί να επικεντρωθεί πλήρως στον αγώνα για την τρίτη, ίσως ακόμα και για τη δεύτερη θέση των βαθμολογιών. Αρχικά, πρέπει να νικήσουν την Τουλούζ, που περπατάει στην άκρη, η οποία είναι μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού μόνο 1 βαθμός. Τα «μωβ» ήταν πολύ ήσυχα στα τελευταία παιχνίδια και έτσι έπαιξαν ισοπαλία 4 αγώνες από 5. Ωστόσο, τουλάχιστον τρείς συναντήσεις από το σύνολο η Τουλούζ έπαιξε με άμεσους ανταγωνιστές Στράσμποργκ, Μετς, και Αμιέν, τους οποίους ήταν απλώς υποχρεωμένη να νικήσει. Κι όμως δεν έγινε…

Στο εκτός έδρας ματς με τη Λυών με υψηλό κίνητρο τα «μωβ» έχουν πολύ λίγες πιθανότητες για τελική επιτυχία, και μου φαίνεται τρεις βαθμούς στον κουμπαρά τους θα βάλουν «τα παιδιά». Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της Λυών με απόδοση 1,41.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *