The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Σεβίλλη

lyon-sevilla-07-12

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μας περιμένει στη Γαλλία, όπου η Λυών εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Σεβίλλη. Οι Γάλλοι έχουν ακόμα μια ευκαιρία να μπουν στη δυάδα των ισχυρότερων μετά από τη Γιουβέντους, αλλά για αυτό τα «παιδιά» θα πρέπει να νικήσουν τους Ισπανούς με διαφορά δύο ή περισσότερα γκολ. Ταυτόχρονα πρέπει να σημειωθεί ότι στην τρέχουσα σεζόν εκτός έδρας η Σεβίλλη παίζει πολύ υψηλότερα ποιοτικά από ό, τι πριν με τον Unai Emery.

Απόκτησαν φόρμα

Η Λυών στη μέση της σεζόν απόκτησε καλή κατάσταση και δείχνει καλό ποδόσφαιρο ευρωπαϊκού επιπέδου. Αλλά η τρέχουσα εντός έδρας στατιστική των «παιδιών» δεν είναι η καλύτερη. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας η ομάδα του Bruno Zhenezo σε επτά παιχνίδια εντός έδρας ήταν σε θέση να κερδίσει τέσσερα παιχνίδια με τρεις ήττες, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών έχασε από την Γιουβέντους και κέρδισε 3:0 στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σεβίλλη θα αρκεστεί με ισοπαλία

Η Σεβίλλη με την ήττα από την Γιουβέντους έχει περιπλέξει σημαντικά τη ζωή της. Ακόμη και ισοπαλία σε εκείνο το παιχνίδι θα έβγαζε την ομάδα στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, και τώρα θα πρέπει να πάει στη Γαλλία για να αγωνιστεί με τα τοπικά «παιδιά». Την ίσια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» κατά την τρέχουσα περίοδο στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας δεν έχασε από τη Γιουβέντους, καθώς επίσης κατάφερε να κερδίσει 1:0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στη Πριμέρα η Σεβίλλη εκτός έδρας έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να παίξει την προσεχή συνάντηση όσο πιο προσεκτικά γίνεται στην άμυνα και να φέρει από τη Γαλλία τουλάχιστον ένα βαθμό, το οποίο θα επιτρέψει την ενδεκάδα του Sampaoli να βρεθεί μεταξύ των φαβορί. Η Λυών θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να νικήσει, με τη σειρά της, τον αντίπαλο και να βρεθεί μπροστά του στην κατάταξη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λύων δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *