The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Ρόμα

Lyon-Roma-09.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 9 Μαρτίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες των 16 του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Λυών και Ρόμα. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν καλή εμφάνιση στα πρωταθλήματά τους, η Λυών βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην Λιγκ 1, ενώ οι «λύκοι» είναι δεύτερη στη Σέριε A. Οι δύο ομάδες αυτές είναι επιθετικές, διαθέτουν ισχυρό προσωπικό, έτσι ώστε θα πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι αυτών των αντιπάλων.

Η σημασία του Γιουρόπα Λιγκ

Η Λυών έχει πολύ δυνατή εμφάνιση τον τελευταίο καιρό, αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, η AZ ηττήθηκε με σκορ 7:1, και η Μετς – 5:0. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας η Λυών βρίσκεται μόνο στην τέταρτη θέση, η αποχή από τη Νις είναι 15 μονάδες. Στο Champions League η Λυών μέσω του πρωταθλήματος, προφανώς, δεν θα καταφέρει να προκριθεί, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσει να το επιχειρήσει μέσω του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ύφεση της Ρόμα

Η Ρόμα είναι τώρα στην πτώση. Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας οι “λύκοι” δύο φορές έχασαν στο Ολιμπίκ, πρώτον 0:2 στον αγώνα του Κυπέλλου από τη Λάτσιο, και στη συνέχεια στο πλαίσιο της Σέριε A από τη Νάπολι με σκορ 1:2. Για τη Ρόμα είναι πιο σημαντικό να κρατήσει την κατεχόμενη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας, και συγκεκριμένα τη δεύτερη θέση, οπότε δεν θα είναι έκπληξη η αλλαγή στη τακτική δομή του Spalletti. Επιπλέον, εκτός έδρας οι Ρωμαίοι φαίνονται ασθενέστεροι από ό, τι είναι στα εντός έδρας παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι σε εκπληκτική φόρμα τώρα, αυτή η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται για να φτάσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, και γι’ αυτό θα πρέπει πρώτα να περάσει τη Ρόμα. Οι “λύκοι” είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αλλά σε εκτός έδρας αγώνες οι Ρωμαίοι δεν κάνουν λάθη συχνά, οπότε το στοίχημα στις “υφάντριες” σε αυτό το ζευγάρι είναι δικαιολογημένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λυών δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *