The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Νις

Lyon-Nice-20.05

Στις 20 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. στη Λυών η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Lumière» θα φιλοξενεί τη Νις στο τελευταίο παιχνίδι της Λιγκ 1 της σεζόν 2016–17.

Η Λυών στα τελευταία τρία παιχνίδια σκοράρει με συνέπεια από τρία γκολ: Νάντη 3:2, Άγιαξ 3:1 Μονπελιέ 3:1. Παρά την αποτελεσματικότητα αυτή η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Europa League, χάνοντας από τους Ολλανδούς στο σύνολο των δύο αγώνων 4:5. Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας οι «υφαντές» εδώ και καιρό έχουν κρατήσει τη 4η θέση, από την οποία δεν θα κουνηθούν, έχοντας στο ενεργητικό τους 66 πόντους, με διαφορά τερμάτων 74-45. Στους εντός έδρας αγώνες της Λιγκ 1 η ομάδα του Bruno Zhenezio σκόραρε 36 πόντους, η διαφορά τερμάτων είναι 43:23 σε 18 αγώνες.

Η Νις πέρασε έξοχα τη σεζόν, παρά τις δύο ήττες στους τελευταίους γύρους από τη Μαρσέιγ 1:2 και Ανζέ 0:2. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έγινε χάλκινη πρωταθλήτρια του γαλλικού πρωταθλήματος με 77 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 60-33. Εκτός έδρας η Νις στις 18 συναντήσεις σκόραρε 31 πόντους, σημειώνοντας 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Οι πρόσφατες αποτυχίες σχετίζονται με την αφθονία των τραυματισμένων παικτών στη σύνθεση των φιλοξενουμένων, το Σάββατο 7 παίκτες δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν στον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Η Νις έχει να χάσει από τη Λυών στα τελευταία 4 παιχνίδια, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία με τους «υφαντές». Παρά τα θετικά στατιστικά στοιχεία των τελευταίων παιχνιδιών στο παιχνίδι του Σαββάτου το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, παίζουν εντός έδρας, καθώς και απόκτησαν καλή κατάσταση στις τελευταίες συναντήσεις, ενώ η Νις δεν θα μπορέσει να υπολογίζει 5 παίκτες της βάσης. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της γηπεδούχους με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *