The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Μαρσέιγ

Lyon-Marseille-22.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Ο κεντρικός αγώνας του 21ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στη Λυών, όπου η τοπική ομάδα Ολιμπίκ θα φιλοξενήσει την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Γκαρσία σημαντικά έχει δυναμώσει τον τελευταίο καιρό, ενώ η σημαντική ήττα από το Μονακό θα πρέπει να δημιουργήσει περισσότερη όρεξη στην ομάδα από το λιμάνι.

Ένας μαχητής για το Champions League

Μετά από 19 γύρους στην Λιγκ 1 η Λυών σκόραρε 34 πόντους και είναι στην τέταρτη θέση στην κατάταξη του ελίτ γαλλικού πρωταθλήματος. Στα τελευταία πέντε ματς η ομάδα κέρδισε τρεις αγώνες: τη Μονακό, Angers και Μονπελιέ, έπαιξε ισοπαλία στο Λιγκ Καπ με την Γκνγκάμπ και έχασε από την Κάν εκτός έδρας με σκορ 2:3. Εντός  έδρας της η Λυών φέτος έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε έξι νίκες, τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 17:10.

Πρόοδος

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ με την άφιξη του Ρούντι Γκαρσία έχει δυναμώσει αισθητά, τον τελευταίο καιρό η ομάδα σχεδόν δεν χάνει, έχοντας νικήσει τη Λιλ, Μπαστιά, Τουλούζη. Η ήττα συνέβη μόνο από τη Μονακό, αλλά πολύ ενοχλητική ήττα: εντός έδρας και με το σκορ 1:4. Μετά από 20 γύρους στο ενεργητικό της Ολιμπίκ Μαρσέιγ υπάρχουν 30 πόντοι και η έκτη θέση στην κατάταξη του πίνακα της Λιγκ 1.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ πηγαίνει στη Λυών για να δώσει μάχη στους συμπαίκτες της. Τα κίνητρα της ομάδας από το λιμάνι είναι στο όριο, άλλωστε, το στόχο της πρόκρισης της ομάδας στο Champions League δεν έχει ακυρώσει κανείς, και η Λυών είναι ένας από τους κύριους ανταγωνιστές της ενδεκάδας του Γκαρσία. Το μόνο πράγμα που ανησυχεί είναι εκτός έδρας στατιστικά στοιχεία των μελλοντικών φιλοξενούμενους, αλλά αυτό είναι εύκολο να διορθωθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *