The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λουγκάνο – Βασιλεία 13/04/2016 στις 19:30 (ώρα Μοσχας)

Лугано-Базель-13.04

Την Τετάρτη, 13 Απριλίου στις 19:30 στο Λουγκάνο στο «Cornaredo Stadium» η ομώνυμη ομάδα στον αναβαλλόμενο αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελβετίας θα υποδεχτεί την Βασιλεία.

Η Λουγκάνο είναι αρχάριος της ελίτ, αλλά ακόμη και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή της Τσεχίας του Zdenek Zeman παίζει ασταθές και τώρα βρίσκεται στην τελευταία 10η θέση στο πρωτάθλημα. Μετά από 26 γύρους η γηπεδούχος με 24 πόντους και διαφορά τερμάτων 33-59 μοιράζεται την 9-10η θέση στην Super League, βρίσκοντας πίσω στη διαφορά τερμάτων από τη Βαντούζ. Στα 2 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η Λουγκάνο απέτυχε, χάνοντας από τη Sion 0:6 και Young Boys 0:7. Εντός έδρας η ομάδα του Zeman έπαιξε 12 αγώνες και σκόραρε 15 πόντους, με διαφορά τερμάτων 17:21. Σειρά αγώνων χωρίς νίκες της Λουγκάνο εντός έδρας έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Η Βασιλεία είναι αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της Ελβετίας των τελευταίων ετών και σίγουρα η ισχυρότερη ομάδα της χώρας. Αυτή τη σεζόν οι παίκτες του Urs Fischer επιβεβαιώνουν την κλάση τους, μετά από 26 γύρους σημειώνοντας 20 νίκες, τρεις ισοπαλίες και ήττες, κερδίζοντας έτσι 63 πόντους, και βρίσκεται 15 μονάδες μπροστά από το πλησιέστερο διώκτη. Η αήττητη σειρά της Βασιλείας στο πρωτάθλημα αποτελείται από 10 ματς. Εκτός έδρας της η ομάδα του Fisher έπαιξε 12 αγώνες και σκόραρε 26 βαθμούς, χωρίς να χάσει στα τελευταία 4 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε 8 πόντους.

Στις τετ-α-τετ συναντήσεις των ομάδων το απόλυτο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Βασιλείας, που επικρατεί τακτικά στη Λουγκάνο. Σε αυτό το πρωτάθλημα η ελβετική μεγαλοφυΐα για δύο φορές επικρατούσε με σκορ 3:1. Η Βασιλεία βγήκε από το Ευρωπαϊκό κύπελλο και τώρα είναι επικεντρωμένη στις εγχώριες συναντήσεις, και πιστεύω, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα νικήσει τη Λουγκάνο, που βρίσκεται στη κρίση αυτή τη στιγμή. Η πρόβλεψή μου είναι η νίκη στη Βασιλεία.

Πρόγνωση: Νίκη της δεύτερης ομάδας με απόδοση 1,67 στο Bet365.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *