The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λοριάν vs ΠΣΖ 19/04/2016 στις 22:00

Лорьян-ПСЖ-19.04

Την Τρίτη, 19 Απριλίου στις 22:00 στην πόλη Λοριάν η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Stade du Moustoir» στα ημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου θα υποδεχτεί την ΠΣΖ.

Η Λοριάν εξασφάλισε τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου, σκοράροντας 43 πόντους και καταλαμβάνοντας την 11η θέση στην Λιγκ 1. Εντός έδρας η ομάδα του Sylvain Ripoll πραγματοποίησε 17 συναντήσεις, σημείωσε 6 νίκες, 7 παιχνίδια έπαιξε ισοπαλία και 4 παιχνίδια έχασε.

Η ΠΣΖ, ο Πρωταθλητής της Γαλλίας της τρέχουσας σεζόν, πέταξε έξω από το Champions League, και τώρα ο αγώνα για το Κύπελλο είναι το κύριο κίνητρο των Παριζιάνων για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Στον τελευταίο γύρο της Λιγκ 1 οι παίκτες του Λοράν Μπλαν επικράτησαν της Καν 6:0. Στο Κύπελλο της Γαλλίας η ΠΣΖ σταθερά νίκησε τις Vaskuehal 1:0, Τουλούζη 2:1, Λυών 3:0 και στο προημιτελικό τη Saint-Etienne 3:1.

Στην ιστορία των συναντήσεων μεταξύ της Λοριάν και Παρί Σεν Ζερμέν τεράστιο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της ΠΣΖ, η οποία κερδίζει τακτικά τους αντιπάλους της. Αυτή τη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε και τους δύο αγώνες με τη Λοριάν 2:1 και 3:1. Στον επερχόμενο αγώνα πιστεύω και πάλι η επιτυχία θα είναι με τους Παριζιάνους, βαθμούς από τους οποίους στη Γαλλία μπορούν να πάρουν λίγες μόνο ομάδες, και τότε μόνο όταν η ΠΣΖ παίζει όχι με την πλήρη της απόδοση. Στο ημιτελικό του Κυπέλλου οι φιλοξενούμενοι θα παλεύουν σκληρά με κίνητρο τη νίκη, έτσι η πρόβλεψή μου είναι νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρόβλεψη: Διπλό 2 με απόδοση 1,42 στη στοιχηματική εταιρία Unibet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *