The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λιχτενστάιν εναντίον Ανδόρα

Liechtenstein-Andorra-21.03

Φιλικός αγώνας

“Estadio Municipal de la Línea de la Concepción”

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων η εθνική του Λιχτενστάιν θα φιλοξενεί την εθνική της Ανδόρας. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι παίκτες από το Λιχτενστάιν, οι οποίοι, παρά τη στάση των «νάνων», έχουν σαφή υπεροχή σε προσωπικό και δυνατότητες μπροστά από το μελλοντικό τους αντίπαλο. Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μία φορά, αυτό συνέβη στις 14 Αυγούστου του 2012, σ’ εκείνη τη συνάντηση η εθνική του Λιχτενστάιν ήταν ισχυρότερη από της Ανδόρας, κέρδισε με σκορ 1:0.

Χωρίς βαθμούς

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 η εθνική ομάδα του Λιχτενστάιν έπαιξε στον ίδιο όμιλο με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς. Στους 10 προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να κερδίσουν, χάνοντας 10 φορές, η διαφορά τερμάτων είναι 1:39.

Με βαθμούς

Σε αντίθεση με το μελλοντικό αντίπαλό της η εθνική της Ανδόρας έπαιξε στον προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στον όμιλο Β. Οι αντίπαλοι ήταν οι Πορτογάλοι, Ελβετοί, Ούγγροι, παίκτες των Νήσων Φερόε, Λετονοί. Η ομάδα κατάφερε να σημειώσει μία νίκη, μία ισοπαλία και 8 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 2:23. Αξίζει όμως να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι όλα τα θετικά αποτελέσματα της εθνικής Ανδόρας επιτεύχθηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Λιχτενστάιν πρόσφατα κατάφερε να νικήσει την εθνική ομάδα του Κατάρ με σκορ 2:1, αυτή η ομάδα έχει περισσότερους πόρους από τον μελλοντικό αντίπαλό της. Η εθνική της Ανδόρας είναι επικίνδυνη μόνο στην έδρα της, το στοίχημα στους Πυρηναίους, όταν παίζουν εκτός έδρας, είναι αχάριστη απασχόληση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Λιχτενστάιν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *