The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λιλ εναντίον Νις

Lille-Nice-07.03

Τουρνουά:  Λιγκ 1

Τόπος διεξαγωγής:  Stade Ανά Morua,” Λιλ

Ημερομηνία αγώνα:  07/04/2017 21:45 ώρα Ελλάδας

Το 32ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ της Λιλ και της Νις. Σε αυτό το ζευγάρι τα «σκυλιά» είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά με αυτή τη γραμμή μπορούμε και μη συμφωνήσουμε, επειδή η Νις κατέχει μια πολύ αξιοπρεπή σεζόν, η ομάδα αυτή προσπαθεί να μπει στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, και για αυτό το λόγο οι «αετοί» είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν τακτικά τους πόντους, συμπεριλαμβανομένων των εκτός έδρας ματς.

Ο αγώνας για την Ευρώπη

Η Λιλ αγωνίζεται για τη ζώνη του Europa League, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Μετά από 31 γύρους τα «σκυλιά» έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόλις 37 πόντους που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην 13η θέση στο γκρουπ. Η αποχή της Λιλ από την πέμπτη θέση, η οποία είναι πλέον σίγουρα του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι 14 μονάδες, που δεν είναι δυνατόν να τις κερδίσει στον υπόλοιπο χρόνο.

Ιστορική ευκαιρία

Σε αντίθεση με τη Λιλ, η οποία απέτυχε στην τρέχουσα περιοδεία, η Νις έχει μια ιστορική ευκαιρία να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «αετοί» ακόμα και τώρα μάχονται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Τώρα στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 67 πόντοι, η διαφορά από τον ηγέτη Μονακό είναι 4 πόντους, αλλά μην ξεχνάτε ότι η Μονακό εξακολουθεί να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή, απώλεια πόντων στο πρωτάθλημα είναι ρεαλιστική για αυτή την ομάδα.

Πρόβλεψη

Η Νις έχει αποκτήσει ξανά καλή φόρμα, και την ερχόμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο του 32ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας, οι «αετοί» εκτός έδρας θα πάρουν τους βαθμούς στον αγώνα κατά της Λιλ. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν πολλές απώλειες προσωπικού, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της ομάδας, αλλά με την άμυνα των «αετών» όλα είναι εντάξει, ενώ η Λιλ είναι δύσκολα να ονομαστεί επιθετική ομάδα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *