The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λιλ εναντίον Μαρσέιγ

Lille-Marseille-30.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Πιερ Μορουά

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λιλ

Τα αποτελέσματα των “σκύλων” δεν μπορούν να μην ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους. Ακόμη την περασμένη σεζόν η ομάδα αγωνιζόταν για επιβίωση και, χάρη σε μεγάλο θαύμα, κατάφερε να μείνει στην Λιγκ 1. Στη τρέχουσα σεζόν σημείωσαν μόνο δύο ήττες και ο αριθμός των γκολ που δέχτηκαν δεν είναι χειρότερος από την ΠΣΖ και τη Λυών. Αλλά, παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν οι γηπεδούχοι δεν είχαν σοβαρούς αντιπάλους, εκτός από τη Μονακό, φυσικά, και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Λιλ έχασε τουλάχιστον από μία μπάλα. Δεν θέλω να μιλήσω για την ύφεση. Αλλά ο αγώνας με τη Μαρσέιγ θα είναι η πρώτη δοκιμασία για τους παίκτες του Γκαλτιέ. Δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα ο βασικός αμυντικός της ομάδας ο Sumaro.

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ θα προσπαθήσει τουλάχιστον να σηματοδοτήσει την μάχη με την ΠΣΖ για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Και μην αφήσει τη Λυών να προχωρήσει μπροστά. Σε προσωπική συνάντηση εκτός έδρας δεν το κατάφερε. Η Μάρσελ σκόραρε δύο, αλλά δέχτηκε τέσσερα γκολ. Η άμυνα είναι στο επίπεδο των μεσαίων ομάδων της Λιγκ 1, η άμυνα των φιλοξενούμενων ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή για την αξιοπιστία της και στα προηγούμενα χρόνια, όπως λένε: “Δείξε μου τον τερματοφύλακά σου και θα σου πω αν χρειάζεσαι άμυνα”. Ίσως γι’ αυτό ο Μανταντά δεν είναι πια ο βασικός τερματοφύλακας και οι φιλοξενούμενοι όντως χρειάζονται την άμυνα.

Αλλά η επίθεση… Λιγότερα από δύο γκολ η Μαρσέιγ σκόραρε μόνο μία φορά. Ο Thoven και ο Paye σκόραραν όσο ολόκληρη η Λιλ. Φαίνεται η καλύτερη επιλογή του στοιχήματος θα ήταν «ατομικό σύνολο είναι πάνω από 1,5» με απόδοση 1,98, αλλά στο επίπεδο του παιχνιδιού τους οι φιλοξενούμενοι φαίνονται ισχυρότεροι από τη Λιλ, αν και το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του αντίπαλου, οι πιθανότητες της νίκης για τη Μαρσέιγ υπάρχουν καλές.

Πρόβλεψη

Ένα είδος Γαλλικής Λίβερπουλ. Σημασία έχει η νίκη, όχι η συμμετοχή. Δεν το καταφέρνει πάντα. Για παράδειγμα, σε έξι εκτός αγώνες υπήρξε μόνο μία νίκη, αλλά τρία γκολ στο τέρμα της Μονακό, που αντιμετωπίζει σήμερα μεγάλες δυσκολίες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να χάσουν από τους “σκύλους” από το 2014, το τελευταίο παιχνίδι τελείωσε με σκορ 5:1. Εκτός έδρας η Μαρσέιγ κέρδισε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις. Με τέτοια απόδοση θα ρισκάρω να προτείνω τη νίκη των φιλοξενουμένων. Μόνο αν η Μαρσέιγ παίξει καθαρά και δεν θα πάρει κόκκινη κάρτα στον τέταρτο ματς στη σειρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με απόδοση 2,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *