The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λιλ εναντίον Μαρσέιγ

Lille-Marseille-29.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Πιερ Μορουά, Βιλνέβ ντ’ Ασκ

Στον 11ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας θα συναντηθούν η Λιλ και η Μαρσέιγ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου 2017 στις 10:00 (ώρα Ελλάδας).

Λιλ

Η γαλλική Λιλ δεν είχε πραγματικά καλό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Η ενδεκάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα σε εννέα συναντήσεις σκόραρε μόλις 6 βαθμούς και καταλαμβάνει την τελευταία θέση, έχοντας, όμως, ένα παιχνίδι στο χέρι. Στους τελευταίους αγώνες η Λιλ έχασε από την Γκινγκάμπ (1:0), Μονακό (0:4), Ρεν (1:0) και έπαιξε ισοπαλία με την Τρουά (2:2).

Μαρσέιγ

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ είχε πολύ σοβαρή προσέγγιση για την τρέχουσα σεζόν και αυτή τη στιγμή με 18 βαθμούς στο ενεργητικό βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν έχει χάσει στη Λιγκ 1 για πέντε συνεχόμενους αγώνες, έχοντας νικήσει την Αμιέν (0:2), Τουλούζ (2:0), Νις (2:4), και παίζοντας ισοπαλία στους τελευταίους αγώνες με το Στρασβούργο (3:3) και την ΠΣΖ (2:2).

Πρόβλεψη

Μετά την ισοπαλία με το Στρασβούργο πολλοί είχαν προβλέψει φιάσκο για τη Μαρσέιγ στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι νότιοι δεν είναι ότι έβγαλαν με τα δόντια ένα βαθμό, αλλά μάλλον έχασαν δύο, επειδή στην ισοπαλία τον αγώνα οδήγησε ο Καβανί την τελευταία στιγμή. Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες συνθήκες, η Μαρσέιγ σαφώς δεν έχει διάθεση να χάσει βαθμούς στον αγώνα με έναν από τα προφανή αουτσάιντερ. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι για τη Λιλ δεν θα παίξει ο βασικούς τερματοφύλακάς τους ο Ενιεάμα λόγω τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο είναι ένας από τους λόγους έλλειψης ενός θετικού αποτελέσματος, σε συνδυασμό με την απουσία των Soumaoro και άλλων παιχτών. Έτσι, οι οπαδοί στο στάδιο Πιερ Μορουά μάλλον δεν πρέπει να αναμένουν θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα τους. Πρόβλεψη για τον αγώνα Λιλ – Μαρσέιγ: χάντικαπ (0) στη Μαρσέιγ με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *