The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λευκορωσία – Ολλανδία

Belarus-Netherlands-07.10

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

7/10/2017, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον ένατο προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας θα φιλοξενεί την εθνική Ολλανδίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 07.10.2017 στις 09:45 μ.μ.

Λευκορωσία

Η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας είναι αουτσάιντερ του Ομίλου Α, έχοντας μόνο οκτώ βαθμούς μετά από οκτώ αγώνες. Στις τελευταίες συναντήσεις οι Λευκορώσοι κατέκτησαν μόνο μία νίκη, κερδίζοντας εντός έδρας τη Βουλγαρία (2:1). Επιπλέον, οι παίκτες του Kryushenko έχασαν στους τελευταίους αγώνες από τις εθνικές Σουηδίας (4:0, 0:4), του Λουξεμβούργου (1:0) και της Βουλγαρίας (1:0).

Ολλανδία

Η εθνικής Ολλανδίας ελπίζει ακόμα να προκριθεί στο Mundial, βρισκόμενη στην τρίτη θέση με 13 μονάδες στο ενεργητικό. Διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι μόνο τρεις μονάδες, επομένως εξακολουθούν να υπάρχουν οι πιθανότητες για την ενδεκάδα του Ντιρκ Αντβοκάατ. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα κέρδισε το Λουξεμβούργο (5:0), έχασε από την Γαλλία (4:0) και ήταν ισχυρότερη από τη Βουλγαρία (3:1).

Πρόβλεψη

Θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι σε αυτή την κατάσταση η ολλανδική εθνική ομάδα θα έχει περισσότερα κίνητρα να κερδίσει από τους αντιπάλους της. Το μόνο που μπορεί να κάνει η εθνική  Λευκορωσίας είναι να χτυπήσει δυνατά την πόρτα πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών, επειδή δεν έχουν ουδεμία ευκαιρία να προκριθούν στο επόμενο στάδιο. Όσο για την Ολλανδία, η ομάδα παίζει καλά εναντίον των ομάδων χαμηλότερης βαθμίδας. Στον πρώτο γύρο οι πορτοκαλί νίκησαν συντριπτικά τη Λευκορωσία 4:1 εντός έδρας, και όλα λένε ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί το ερχόμενο Σάββατο, τουλάχιστον σε μεγάλο αριθμό σκοραρισμένων γκολ. Πρόβλεψη για τον αγώνα Λευκορωσία – Ολλανδία: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *