The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβερκούζεν εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

BayerLeverkusen-AtléticoMadrid-22.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπάι Αρένα

Η Λεβερκούζεν θα παίξει εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης την επόμενη Τρίτη στο πλαίσιο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ευκαιρία επιτυχίας στην επερχόμενη συνάντηση. Από τη μία πλευρά με τέτοια γραμμή μπορεί να συμφωνήσει κανείς, επειδή η Ατλέτικο έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία, αλλά η Λεβερκούζεν έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ποιοτικό ποδόσφαιρο, οπότε η γερμανική ομάδα θα δώσει μάχη σίγουρα στους Ισπανούς.

Έχουν αποκτήσει φόρμα

Η Λεβερκούζεν κέρδισε δύο τελευταίους αγώνες της Μπουντεσλίγκα. Στις 11 Φεβρουαρίου οι «φαρμακοποιοί» ήταν ισχυρότεροι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:0, και στις 17 Φεβρουαρίου οι “φαρμακοποιοί” εκτός έδρας πλέον χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα νίκησαν την Άουγκσμπουργκ με αποτέλεσμα 3:1. Μετά από αυτές τις δύο νίκες η Λεβερκούζεν ανέβηκε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Συνολικά στην Μπουντεσλίγκα στην τρέχουσα σεζόν οι «φαρμακοποιοί» έχουν παίξει 11 αγώνες στους οποίους σημείωσαν 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Επίσης μια χαρά

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν έχει χάσει ούτε μία φορά: τρεις νίκη επί της Λεγάνες, Θέλτα και Σπόρτινγ, και ισοπαλία στο ισπανικό Κύπελλο στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Στην κατάταξη της Πριμέρας οι “στρωματάδες” μετά από 23 γύρους έχουν κερδίσει 45 πόντους και βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας η Ατλέτικο στο πρωτάθλημα Ισπανίας αυτή τη σεζόν έπαιξε 12 παιχνίδια, στα οποία κέρδισε πέντε φορές με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τον αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσει στην προσεχή συνάντηση. Εντός έδρας τους οι «φαρμακοποιοί» έχουν την ευκαιρία να πολεμήσουν τους Ισπανούς, οπότε το στοίχημα στη γερμανική ομάδα σε αυτό το παιχνίδι είναι λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λεβερκούζεν δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *