The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβερκούζεν εναντίον Βόλφσμπουργκ

BayerLeverkusen-Wolfsburg-15.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπάι Αρένα, Λεβερκούζεν

Στις 15 Οκτωβρίου στις 04:30 μ.μ. στο Λεβερκούζεν στο Μπάι Αρένα στον αγώνα του 8ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν θα φιλοξενήσει τη Βόλφσμπουργκ.

Πριν από δύο χρόνια οι δύο ομάδες αυτές έπαιζαν στο Champions League, και τώρα είναι μεσαίες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Οι “φαρμακοποιοί” έπαιξαν επιτυχώς τους τελευταίους αγώνες τους τον Σεπτέμβριο, κερδίζοντας το Αμβούργο με σκορ 3-0 και παίζοντας ισοπαλία 1:1 με τη Σάλκε. Μετά από 7 γύρους στο ενεργητικό της Λεβερκούζεν είναι 8 βαθμοί, με τη διαφορά τερμάτων 13-11 και 11η θέση στον πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Εντός έδρας οι «φαρμακοποιοί» σημείωσαν 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες, η διαφορά τερμάτων είναι 9-2.

Η Βόλφσμπουργκ δεν μπορεί να κερδίσει στους τελευταίους 5 αγώνες από τις 26 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι “λύκοι” έχασαν ένα αγώνα και 4 συναντήσεις έπαιξαν ισοπαλία, τους τρεις τελευταίους αγώνες στη σειρά. Με 7 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6-9 η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 12η στην Μπουντεσλίγκα. Εκτός έδρας σε 3 παιχνίδια σημείωσε 4 βαθμούς, η διαφορά τερμάτων είναι 3-3.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερ δεν έχασε από τη Βόλφσμπουργκ στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας κερδίσει δύο νίκες 3:0, 2:1 και ισοπαλία 3:3. Οι ομάδες έχουν γίνει πιο αδύναμες σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αρκετοί ηγέτες έχουν φύγει και τη Λεβερκούζεν και την Βόλφσμπουργκ και κτίζουν τώρα νέες ομάδες. Νομίζω ότι οι “λύκοι” θα κλειστούν στην άμυνα και θα συγκρατούν τις προσπάθειες επίθεσης της γηπεδούχος ομάδας και αυτό θα οδηγήσει στο γεγονός ότι πολλά γκολ στον αγώνα δεν θα σημειωθούν.. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *