The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβερκούζεν εναντίον Βέρντερ Βρέμης

BayerLeverkusen-WerderBremen-10.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπάι Αρένα

Την ερχόμενη Παρασκευή την παραμονή του δεύτερου αγώνα των 16 του Champions League εναντίον Ατλέτικο η Μπάγερ Λεβερκούζεν εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση την τρέχουσα σεζόν, όσο οι “μουσικοί”, τόσο  και οι “φαρμακοποιοί” κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν περάσει την αλλαγή του προπονητή, αλλά εκτός από αυτό, τους μελλοντικούς αντιπάλους ενώνει και κάτι άλλο: και οι δύο είναι ομάδες του «ύψους».

Μόνο ήττες

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε τρία παιχνίδια στη σειρά, και μετά την ήττα με σκορ 2:6 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ απολύθηκε ο Roger Schmid. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η Λεβερκούζεν μετά από 23 γύρους είναι στην 10η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 30 πόντοι, ενώ η διαφορά από τη ζώνη του Europa League αποτελεί μόνο πέντε μονάδες. Μέχρι τη ζώνη του Champions League είναι λίγο περισσότερο, δηλαδή 11 μονάδες, αλλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ακόμα 11 γύρους, οπότε πολλά μπορούν να διορθωθούν.

Δικό της κίνητρο

Η Βέρντερ έχει δικό της κίνητρο, πιο συγκεκριμένα ο αγώνα για την επιβίωση. Στο ενεργητικό της Βέρντερ είναι 25 βαθμοί μετά από 23 γύρους, και μόνο δύο μονάδες χάντικαπ με το Αμβούργο, το οποίο με τη σειρά του βρίσκεται στη ζώνη μεταβατικών αγώνων. Εκτός έδρας η Βέρντερ Βρέμης έχει παίξει 11 παιχνίδια, όπου σημείωσε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και πέντε ήττες, διαφορά τερμάτων σ’ αυτά τα ματς είναι 15:25.

Πρόβλεψη

Δύο επιθετικές ομάδες θα συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Τι άλλο χρειάζεται για το σπάσιμο του over; Η Λεβερκούζεν έχει καινούριο προπονητή, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτής της ομάδας θα έχουν αυξημένο κίνητρο για να κερδίσουν, επιπλέον η κατάσταση στην Μπουντεσλίγκα αναγκάζει τους “φαρμακοποιούς” να παίζουν μόνο για τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Λεβερκούζεν + over  2,5 με απόδοση 2,30.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *