The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεβάντε εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

Levante-RealSociedad-21.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

21/09/2017, 11:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια, Βαλένθια

Ένα από τα παιχνίδια του πέμπτου γύρου του Κυπέλλου Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών φιλοξενουμένων, οι οποίοι φαίνονται αρκετά καλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι Βάσκοι έχουν υψηλούς στόχους, η ομάδα δείχνει ποιοτικό, αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε η γραμμή πονταρίσματος φαίνεται λογική.

Δεν είναι κακή αρχή

Η Λεβάντε είχε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, κερδίζοντας στον πρώτο γύρο εντός έδρας στη Βιγιαρεάλ, η αναμέτρηση αυτή θα μπορούσε να ονομαστεί ντέρμπι, γιατί και οι δύο ομάδες εκπροσωπούν τη Βαλένσια. Στο δεύτερο γύρο οι Λεβάντε έπαιξε ισοπαλία 2:2 με την Ντεπορτίβο, στη συνέχεια σημειώθηκε πάλι ισοπαλία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει γίνει πραγματική αίσθηση. Στον τέταρτο γύρο της Πριμέρας έλαβε χώρα άλλο ένα ντέρμπι, τώρα εναντίον της Βαλένθια, όπου η Λεβάντε ήταν σε θέση να επιτύχει ένα αποδεκτό αποτέλεσμα – ισοπαλία.

Πολύ καλό ξεκίνημα

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, τρεις συνέβησαν στην Πριμέρα επί της Θέλτα, Βιγιαρεάλ, Ντεπορτίβο, καθώς και εντός έδρας οι Βάσκοι δεν άφησαν τίποτα από τη νορβηγική ομάδα Ρόζενμποργκ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:0. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω μόνο από τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν θεωρείται ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού, οι καλύτεροι αγώνες διεξάγονται από αυτή την ομάδα στην έδρα της. Τώρα, όμως, οι Βάσκοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν την όμορφη φόρμα τους για προσωπικούς στόχους, εάν θέλουν πραγματικά την επόμενη σεζόν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *