The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λα Κορούνια εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

Deportivo-AtleticoMadrid-02.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Εστάδιο Ριαθόρ

Στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Ντεπορτίβο από την πόλη Λα Κορούνια εντός έδρας θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε αυτό το ζευγάρι οι “στρωματάδες” είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κίνητρο των μελλοντικών γηπεδούχων του παιχνιδιού είναι πολύ υψηλό, η Λα Κορούνια έτσι απλά δεν θα παρατήσει τη νίκη.

Κρίση της Λα Κορούνια

Οι “λευκό-μπλε” στα πέντε τελευταία παιχνίδια στη Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας κέρδισε τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Ισοπαλία συνέβη στις 20 Ιανουαρίου σε εκτός έδρας για την Ντεπορτίβο αγώνα εναντίον Λας Πάλμας. Μετά από αυτό υπήρχαν μόνο ήττες από Έιμπαρ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Αλαβές και Λεγανές. Μεταξύ των αντιπάλων δεν υπήρχε ούτε μία ομάδα από την κορυφή 6, κι όμως η Λα Κορούνια έχασε όλα τα παιχνίδια της, αυτό μιλάει για μια βαθιά κρίση αυτής της ομάδας. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ντεπορτίβο βρίσκεται στην 17η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βρήκαν το παιχνίδι

Ενώ η Ατλέτικο αντίθετα, βρήκε το παιχνίδι της και βελτίωσε σημαντικά τα αποτελέσματα. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια υπήρχε ισοπαλία με την Μπάρτσα εκτός έδρας στο Κύπελλο Ισπανίας, νίκες επί Θέλτα Βίγκο, Σπόρτινγκ και Λεβερκούζεν στο Champions League, αλλά, δυστυχώς, στον τελευταίο γύρο της Πριμέρας συνέβη ήττα από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Πρόβλεψη

Παρά την κρίση της Λα Κορούνια, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία επίσης αγωνίζεται για την επιβίωση, γι’ αυτό στο επερχόμενο ματς η Ατλέτικο εύκολα δε θα πάρει τους πόντους, θα πρέπει να παλέψει για αυτούς με τους «λευκό-μπλε», και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο αγώνας αυτός θα τελειώσει με επιτυχία για τους Μαδριλένους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λα Κορούνια με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *