The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λα Κορούνια εναντίον Λας Πάλμας

Deportivo-LasPalmas-26.10

Κύπελλο Ισπανίας Γύρος των 32, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο Ριαθόρ, Α Κορούνια

Στις 26 Οκτωβρίου στις 09:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στη Λα Κορούνια στο Εστάδιο Ριαθόρ η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο πρώτο παιχνίδι των 32 του Κυπέλλου Ισπανίας θα φιλοξενεί τη Λας Πάλμας.

Η Λα Κορούνια δεν χάνει στις δύο τελευταίες συναντήσεις, η ομάδα νίκησε τη Χετάφε 2:1 και έπαιξε ισοπαλία 0:0 με την Έιμπαρ στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Μετά από 8 παιχνίδια της Πριμέρα στο ενεργητικό της Λα Κορούνια είναι 8 βαθμοί με διαφορά των γκολ 9-16 και η 15η θέση στην ελίτ τουρνουά. Σε 4 παιχνίδια στην έδρα της η Λα Κορούνια κέρδισε και έχασε από δύο φορές, σημειώνοντας 5 και χάνοντας 8 γκολ. Στο Κύπελλο η ομάδα από τη Λα Κορούνια, όπως και ο αντίπαλος, ξεκινά από τον τρέχοντα γύρο.

Η Λας Πάλμας για τον αγώνα στο Κύπελλο της Ισπανίας έρχεται με μια σειρά από πέντε συνεχόμενες ήττες, με συνολικό σκορ 2-15. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι «νησιώτες» έχασαν εκτός έδρας από τη Βιγιαρεάλ 0:4. Μετά από 9 γύρους στο La Liga με 6 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 7-22 η Λας Πάλμας βρίσκεται στην 18η θέση στον πίνακα. Σε 5 εκτός έδρας αγώνες η ομάδα σημείωσε μία νίκη και τέσσερις ήττες, η ομάδα του νησιού δεν σκοράρει εδώ και 272 λεπτά.

Πρόβλεψη

Σε αυτή τη σεζόν τόσο η Λα Κορούνια όσο και η Λας Πάλμας δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε αποτελεσματικές ομάδες, πιστεύω, και στη συνάντηση του Κυπέλλου οι ομάδες δεν θα σημειώσουν πολλά γκολ. Για αυτούς ο πρωταρχικός στόχος της σεζόν είναι να διορθώσουν την κατάσταση στον πίνακα της Πριμέρα, και σε αυτή την περίπτωση το Κύπελλο δεν χρειάζεται καμία απ’ αυτές τις δύο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *