The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίνκολν – Φλόρα Ταλίν στις 6/7/2016 στις 20:00

LincolnRedImps(Gib)-Flora(Est)-06.07 (1)

Στο πλαίσιο των επαναληπτικών αγώνων του πρώτου σταδίου του Champions League η ομάδα Λίνκολν Ρεντ Ιμπς εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Φλόρα από το Ταλίν. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων έληξε με τη νίκη των Βάλτων με σκορ 2:1, και πλέον η ομάδα από το Γιβραλτάρ για την πρόκριση στο επόμενο στάδιο χρειάζεται μόνο νίκη, ενώ οι Εσθονοί θα αρκεστούν και με τη λευκή ισοπαλία.

Η αρχή της σεζόν

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για τη Λίνκολν θα πρέπει να θεωρείται επιτυχές, διότι, παρά την ήττα, οι «διάβολοι» κατάφεραν να βάλουν γκολ στην εστία της Εσθονικής ομάδας, και γκολ εκτός έδρας αφήνει στους μελλοντικούς γηπεδούχους μια καλή ευκαιρία για την τελική επιτυχία. Στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ της περασμένης σεζόν η Λίνκολν έπαιξε εντός έδρας 13 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 13 νίκες. Αλλά πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις για το επίπεδο του πρωταθλήματος αυτού του κομματιού της γης που ονομάζεται Γιβραλτάρ. Η εσθονική Λιγκ φαίνεται ισχυρότερη, συνεπώς, με την πρωταθλήτρια αυτής της Δημοκρατίας της Βαλτικής θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή το Γιβραλτάρ.

Το Πρωτάθλημα προχωράει

Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, το εσθονικό πρωτάθλημα είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη, έχουν παιχτεί 17 αγωνιστικές, και η Φλόρα αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην κατάταξη, απέχοντας από τον ηγέτη του πρωταθλήματος τη Λιβαδειά 9 βαθμούς. Ταυτόχρονα, εκτός έδρας η Φλόρα παίζει με μεγάλη επιτυχία: σε οκτώ παιχνίδια έχασε μόνο μία φορά, και έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πρωταθλήτρια της Εσθονίας της περασμένης σεζόν είναι ομάδα υψηλότερου επιπέδου από τη νικήτρια του πρωταθλήματος του Γιβραλτάρ. Η ομάδα του Norbert Hurt έχει μια καλή ευκαιρία να προκριθεί στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League, και σίγουρα θα επωφεληθεί από αυτή την ευκαιρία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under της γηπεδούχου ομάδας 1,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *