The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίνκολν – Σέλτικ στις 12/7/2016 στις 21:00

Lincoln-Celtic-12.07

Στο στάδιο του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Champions League θα συναντηθούν δύο ομάδες, που εκπροσωπούν το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά παίζουν σε εντελώς διαφορετικά πρωταθλήματα. Η Λίνκολν από το κομμάτι της γης νοτιοδυτικά της Ευρώπης με όνομα Γιβραλτάρ που θα αντιμετωπίσει την τρομερή και μεγάλη Σέλτικ της Σκωτίας, η οποία, αλήθεια, τις τελευταίες δεκαετίες έχασε λίγο από το μεγαλείο της, αλλά για τους «διαβόλους» η νυν πρωταθλήτρια Σκωτίας είναι πραγματικός μεγιστάνας.

Η Λίνκολν ήδη έχει ολοκληρώσει το σκοπό της, τουλάχιστον για τη σεζόν, έχει αποκλείσει από την πρόκριση του Champions League τη Φλόρα Ταλίν, η οποία ήταν καθαρό φαβορί εκείνης της αναμέτρησης. Από τη μία πλευρά οι παίκτες της Λίνκολν σε αυτά τα παιχνίδια έχουν αποκτήσει πολύτιμη αγωνιστική πρακτική, και από την άλλη έδειξαν τον εαυτό τους σε όλο τους το μεγαλείο, και τώρα το προπονητικό επιτελείο της ομάδας από τη Γλασκώβη έχει αρκετό υλικό ώστε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους «διαβόλους» στα επερχόμενα παιχνίδια.

Η Σέλτικ θα φτάσει στο Γιβραλτάρ σε καλή κατάσταση και πανέτοιμη. Οι Σκωτσέζοι την τελευταία εβδομάδα έπαιξαν τρεις φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσαν δύο νίκες και  μία ισοπαλία με την ομάδα Celje. Οι νίκες σημειώθηκαν στην αυστριακή Στουρμ και Olimpia από τη Λιουμπλιάνα. Η Σέλτικ δεν είναι ομάδα του εκτός έδρας παιχνιδιού, αλλά μια τέτοια ομάδα όπως η Λίνκολν η ενδεκάδα του Brendan Rodgers είναι απλά υποχρεωμένη να κερδίσει, ανεξάρτητα από τον παράγοντα τομέα.

Πρόβλεψη

Οποιαδήποτε άλλη έκβαση του αγώνα, εκτός από μια σίγουρη νίκη επί του Λίνκολν για την Σέλτικ μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία, έτσι ώστε από τους Σκωτσέζους στο επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να περιμένουμε την υψηλότερη δραστηριότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Σέλτικ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *