The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα στις 6/8/2016 στις 19:15

Liverpool-Barcelona

Διαγωνισμός: Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητών

Στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητών η αγγλική Λίβερπουλ του Λονδίνου στο Wembley θα παίξει με την Μπαρτσελόνα. Οι ομάδες τελειώνουν την προετοιμασία για τη σεζόν, η οποία για παράδειγμα, στην Premier League Αγγλίας, θα ξεκινήσει σε μόλις μια εβδομάδα, οπότε φτάνουν στο επερχόμενο παιχνίδι σε καλή φυσική κατάσταση και με αξιοπρεπές κίνητρο.

Οι “πελεκάνοι” έπαιξαν δύο αγώνες στο ΔΚΠ, έχασαν από τη Τσέλσι 0:1 και κέρδισαν 2:0 τη Μίλαν. Στην ενδεκάδα του Κλοπ κατά τη διάρκεια του τουρνουά έχει συσσωρεύσει μια σειρά από ερωτήσεις, υπάρχει πρόβλημα στην κατανόηση των παικτών, δεν είναι αρκετή η συγκέντρωση για όλο τον αγώνα, αλλά είναι φυσικές στιγμές, αφού η σεζόν μόλις ξεκινάει. Εκτός από τους αγώνες στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητών η Λίβερπουλ κατάφερε να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι όχι στα πλαίσια του εμπορικού τουρνουά αυτού. Στις 2 Αύγουστο οι “κόκκινοι” με το σκορ 1:2 έχασαν από την ιταλική Ρόμα.

Με τη σειρά τους και οι Καταλανοί έχουν παίξει δύο παιχνίδια στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητών. Στο πρώτο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Σέλτικ με σκορ 3:1, και στο δεύτερο παιχνίδι η ενδεκάδα του Luis Enrique νίκησε την νυν πρωταθλήτρια Αγγλίας τη Λέστερ Σίτι με σκορ 4:2. Η Μπαρτσελόνα, ακόμη και σε φιλικά παιχνίδια, δεν κουράζεται να κερδίζει και να δείχνει υψηλής τάξης ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός ότι θα είναι εκτός έδρας παιχνίδι για την Μπαρτσελόνα, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Καταλανούς ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ, ως ομάδα, βρίσκεται υπό του σχηματισμού ακόμα, ο Κλοπ ψάχνει για το σκελετό, που θα πρέπει να οδηγήσει τους «πελεκάνους» στην επιτυχία. Η Barca όμως είναι ομάδα, που έχει σχηματιστεί κιόλας, η οποία δείχνει πάντα το ποιοτικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνας με απόδοση 1,67 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *