The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον

Liverpool-Everton-01.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 1 Απριλίου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, και οι γηπεδούχοι της αναμέτρησης θα είναι οι «πελεκάνοι». Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Λίβερπουλ ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα και με αυτή τη θέση των «παντογνωστών» θα πρέπει να συμφωνήσουμε, επειδή, όπως και να ‘χει, η ομάδα του Κλοπ και στη σύνθεση και στη θέση στη βαθμολογία είναι ισχυρότερη από την ενδεκάδα του Κούμαν.

Τέταρτοι

Είναι πλέον σαφές ότι η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί για το τίτλο στο πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, επειδή η αποχή των «κόκκινων» από την Τσέλσι είναι 13 πόντους, τους οποίους με τους όρους του εν λόγω πρωταθλήματος θα είναι σχεδόν αδύνατο να πάρουν πίσω. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Αγγλίας αυτής της σεζόν η Λίβερπουλ στο δικό της γήπεδο την Άνφιλντ έπαιξε 14 αγώνες, όπου σημείωσε 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Καλύτερα από τους «κόκκινους» σε εντός έδρας παιχνίδια παίζουν μόνο η Τότεναμ, Τσέλσι και Έβερτον.

Εντός έδρας Έβερτον

Με τη σειρά της η Έβερτον είναι καλή στο Goodison, αλλά σε εκτός έδρας παιχνίδια τα «ζαχαρωτά» δεν λάμπουν ιδιαίτερα, έχοντας παίξει 14 εκτός έδρας παιχνίδια και έχοντας νικήσει σ’ αυτά μόνο 4 φορές. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι «μπλε» στο επερχόμενο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πριν από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Έβερτον ήταν σε καλή κατάσταση και είχε τρεις νίκες σε πέντε τελευταίους αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προκριθεί στην πρώτη τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Χάντικαπ μεταξύ των «πελεκάνων» και της ΜΣ, η οποία βρίσκεται ακριβώς στην τρίτη θέση, είναι μόλις μία μονάδα, και η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι πάνω στην Έβερτον αυτό το χάντικαπ μπορεί να μειώσει στο μηδέν. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στην Λίβερπουλ φαίνεται λογικό, καθώς και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *