The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Μπέρνλεϊ

Liverpool-Burnley-12.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 12 Μαρτίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Την Κυριακή η Λίβερπουλ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μπέρνλεϊ στο πλαίσιο του 28 ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι οι “κόκκινοι” έχουν καλή ευκαιρία να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Με τη γραμμή αυτή μπορούμε να συμφωνήσουμε εν μέρει, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας όλες οι ομάδες αγωνίζονται μέχρι των εσχάτων, ανεξάρτητα από τον παράγοντα της έδρας και την τρέχουσα φόρμα.

Ο αγώνας για την κορυφή τέσσερα

Η Λίβερπουλ έχει 14 πόντους διαφορά από την κορυφαία Τσέλσι, μέχρι το τέλος του τουρνουά είναι 11 γύροι και, για να είμαι ειλικρινής, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι “κόκκινοι” θα είναι σε θέση να καταπολεμήσουν τους «μπλε» στον αγώνα για τον τίτλο. Ενώ για την πρόκριση στη τετράδα των ισχυρότερων ο αγώνας μόλις τώρα αρχίζει. Η Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αντίπαλοι, δύο ομάδες θα είναι περιττές στον εορτασμό που ονομάζεται Champions League.

Όχι καλύτερη φόρμα

Η Μπέρνλι σε πέντε τελευταίους αγώνες έχασε τρεις φορές με δύο ισοπαλίες, οι ήττες καταγράφηκαν από το Γουότφορντ, Λίνκολν Σίτι και Σουόνσι, οι ισοπαλίες συνέβησαν με την Τσέλσι και την Χαλ Σίτι. Τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα, αλλά όλες οι ήττες είναι με ένα γκολ, παντού υπήρξε μάχη, δηλαδή, να μη λέμε ότι οι “βυσσινί” βιώνουν κρίση, από την άλλη πλευρά όμως η Λίβερπουλ δεν είναι Σουόνσι, και σίγουρα δεν είναι Λίνκολν Σίτι, οπότε η Μπέρνλι πιθανόν θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα.

Πρόβλεψη

Όπως κι’ να ‘χει οι εταιρείες στοιχημάτων ταπεινώνουν πολύ την Μπέρνλι με τη γραμμή πονταρίσματος, και η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα, η οποία δεν προκαλεί θραύση και τόσο συχνά, ακόμα και εντός έδρας της. Για να κερδίσει πόντους στο επερχόμενο παιχνίδι η Μπέρνλεϊ πρέπει να παίξει ποιοτικά στην άμυνα. Είναι μεγάλο ερώτημα κιόλας αν μπορέσουν οι “βυσσινί” να σκοράρουν στη Λίβερπουλ την επόμενη Κυριακή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under 3,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *