The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι

Liverpool-Chelsea-25.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Ο κεντρικός αγώνας της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι, δύο ομάδες που μάχονται για την τελική πρόκριση στο top-4. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των «κόκκινων», οι οποίοι παίζουν πολύ καλά στο «Άνφιλντ», αλλά αξίζει την δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η Τσέλσι φαίνεται πραγματικά καλή στους εκτός έδρας αγώνες, και όχι μόνο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά του Champions League.

Χαρούμενη Λίβερπουλ

Ο Κλοπ έχει μια πολύ χαρούμενη ομάδα, από την οποία δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Το περασμένο μεσοβδόμαδο η Λίβερπουλ έπαιξε το παιχνίδι του πέμπτου γύρου της φάσης των ομίλων εναντίον Σεβίλλης και είχε προβάδισμα με σκορ 3:0 μετά το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το πλεονέκτημα αυτό, στο τέλος παίζοντας ισοπαλία. Αν οι «κόκκινοι», όπως με την Σεβίλλη θα παίξουν στην άμυνα και με την Τσέλσι, δεν θα δουν τη νίκη.

Τρίτοι στην κατάταξη

Η Τσέλσι είναι το αουτσάιντερ της επικείμενης συνάντησης, αλλά οι «μπλε» έχουν πολύ καλή εκτός έδρας στατιστική, όπου η ενδεκάδα του Κοντέ έχει πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια, διαφορά τερμάτων είναι 14:4. Το περασμένο μεσοβδόμαδο η Τσέλσι πήγε επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν για να παίξει με το Καραμπάχ. Ο αγώνας δεν ήταν δύσκολος, οι Καυκάσιοι για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιζαν με δέκα παίκτες, και η Τσέλσι φρόντισε για σίγουρη νίκη 4:0.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι απόκτησε τη φόρμα, η ομάδα του Κόντε δεν έχει προθέσεις να εγκαταλείψει την τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ παίζει τέλεια, αλλά έχει προβλήματα με τη συγκέντρωση, κάτι που αποδείχθηκε σαφώς στην Ισπανία στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη. Στον αγώνα Λίβερπουλ – Τσέλσι μπορείτε να ρισκάρετε και να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους που παίζουν εξαιρετικά στους αγώνες εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τσέλσι δε θα χάσει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *