The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Liverpool-ManchesterUnited-14.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ο κεντρικός αγώνας του όγδοου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Άνφιλντ» στις 14 Οκτωβρίου. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι δεν διακρίνουν το φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες να κερδίσουν. Η Λίβερπουλ έχασε τον Μανέ, ο παίκτης από τη Σενεγάλη τραυματίστηκε στο παιχνίδι για την εθνική του, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν παρόμοια κατάσταση – ο Ρομελού Λουκάκου μπορεί να μην παίξει με την Λίβερπουλ, αλλά υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί ο Βέλγος στο γήπεδο.

Στην έβδομη θέση

Η Λίβερπουλ χωρίς τον Μανέ θα δυσκολευτεί πολύ, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι «κόκκινοι» θα μείνουν χωρίς τον επιθετικό τους, ο οποίος συχνάζει να είναι τραυματισμένος. Μετά από επτά γύρους η Λίβερπουλ σκόραρε 12 βαθμούς, οι οποίες επιτρέπουν στους μελλοντικούς γηπεδούχους να είναι στην έβδομη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, μόνο μία μονάδα μακριά από την τέταρτη θέση και την Τσέλσι.

Ηγεσία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζει να ηγείται στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στον κουμπαρά των «κόκκινων διάβολων» είναι 19 βαθμούς, τα αγόρια Μουρίνιο έχουν κερδίσει έξι αγώνες από τα επτά, και μόνο εκτός έδρας συνάντηση με την Στόουκ έληξε με ισοπαλία 2:2. Εάν ο Λουκάκου δεν θα μπορέσει να παίξει στον αγώνα, θα είναι μεγάλη απώλεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιμπραΐμοβιτς ακόμη θεραπεύεται, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό ότι το ρόλο του επιθετικού θα πρέπει να παίξει ο Ράσφορντ. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι τραυματισμοί είναι ο Fellaini και ο Πογκμπά.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δεν έχει το δικαίωμα να χάσει την προσεχή συνάντηση, η ομάδα του Κλοπ δεν χάνει την ελπίδα στην τρέχουσα περίοδο να αγωνιστεί για τον τίτλο της ισχυρότερης στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά ήδη τώρα η αποχή από τους ηγέτης έχει φτάσει επτά μονάδες. Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα προσωπικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι “κόκκινοι” έχουν μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουν βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *