The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Κρίσταλ Πάλας

Liverpool-CrystalPalace-19.08

Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ μπαίνει με υψίστη ταχύτητα στην σεζόν. Δεν πρόλαβεαν να παίξουν τον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και τον αγώνα κατά της Χοφενχάιμ στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, ήδη οι «κόκκινοι» θα φιλοξενούν την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ. Για τη Λίβερπουλ ο επερχόμενος αγώνας θα είναι ο πρώτος εντός έδρας της σεζόν, οπότε οι θεατές περιμένουν από τα παιδιά του Κλοπ υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο και νίκη.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να κερδίσει στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας την Γουότφορντ  στην έδρα του αντιπάλου. Ο αγώνας ήταν πολύ παραγωγικός και χάρισε στους οπαδούς έξι γκολ, από τρία σε κάθε πύλη. Μετά τον αγώνα με τις «μέλισσες» η ενδεκάδα του Κλοπ πήγε στη Γερμανία, όπου κατάφερε να κερδίσει την πρώτη νίκη της σεζόν. Η Χόφενχαϊμ  ασφαλώς έχανε μπροστά στην Λίβερπουλ στις ταχύτητες, κι όμως κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ του γοήτρου στους «κόκκινους».

Ντροπιαστική αρχή

Η Κρίσταλ Πάλας ξεκίνησε τη σεζόν με εντός έδρας ήττα από την Χάντερσφιλντ, ομάδα που μόνο αυτή τη σεζόν κέρδισε το δικαίωμα να παίξει στην ελίτ, έχοντας περάσει από το κόσκινο των πλέι-οφ της τελευταίας σεζόν του Champions League. Ποιότητα του παιχνιδιού της ενδεκάδας του Φρανκ ντε Μπουρ προκάλεσε πολλά ερωτήματα, όπως και το γεγονός ότι σ’ αυτό το τεχνικό εμπιστεύτηκαν τη δουλειά στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μετά από ολική αποτυχία στη Σέριε A’ με την Ίντερ. Στο επερχόμενο παιχνίδι δεν πρέπει να περιμένουμε από την Κρίσταλ Πάλας ότι θα κερδίσει πόντους, γιατί συναντιούνται ομάδες διαφορετικών επιπέδων.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει αρκετά λάθη στην άμυνα, αλλά και η Κρίσταλ Πάλας ξεκίνησε τη νέα σεζόν πάρα πολύ άσχημα. Αν οι «αετοί» θα παίξουν στο ίδιο επίπεδο όπως στο παιχνίδι εναντίον Χάντερσφιλντ  και στο επερχόμενο αγώνα, τότε οι «κόκκινοι» θα έχουν ωραία ευκαιρία όχι μόνο να κερδίσουν, αλλά να το κάνουν με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *