The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Έβερτον 20/04/2016 στις 22:00

Ливерпуль-Эвертон-20.04

Στις 20 Απριλίου στην Premier League της Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί ο χαμένος αγώνας του 27ου γύρου. Αλλά δεν θα είναι ένα μεσαίο παιχνίδι του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, η γηπεδούχος του οποίου έχει οριστεί η «κόκκινη» Λίβερπουλ. Το κίνητρο στην επερχόμενη συνάντηση είναι πολύ υψηλό στην ομάδα του Klopp, αλλά και η Έβερτον για να μην χάσει στο ντέρμπι, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε μας περιμένει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι χωρίς συμβιβασμούς.

Με τις σκέψεις για το Ευρώπα Λιγκ

Η Λίβερπουλ παίζει εκπληκτικά τον Απρίλιο, νίκησε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο σύνολο των δύο αγώνων, ήταν ισχυρότερη της Μπόρνμουθ και Στόουκ στην Premier League. Ως αποτέλεσμα, οι «πελεκάνοι» προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και εγκαταστάθηκαν στην όγδοη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με 51 και 5 πόντους πίσω από τη ζώνη Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Με τις σκέψεις για το Κύπελλο Αγγλίας

Εάν η Λίβερπουλ ποντάρει στη νίκη στο Europa League, αλλά και δε ξεχνάει για την Premier League, η Έβερτον επέλεξε ως προτεραιότητα το Κύπελλο Αγγλίας, όπου η ομάδα του Roberto Martinez έφτασε στους ημιτελικούς και στις 23 Απριλίου εντός έδρας της θα συναντηθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Premier League τα τελευταία επιτεύγματα των «καραμελέ» είναι περισσότερο από μέτρια: τρεις ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια. Η Έβερτον μετά από 33 γύρους που έπαιξε στο πρωτάθλημα της Αγγλίας έχει στο ενεργητικό της 41 πόντους και καταλαμβάνει την 11η θέση στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Οι «πελεκάνοι» φαίνονται ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης, αλλά είναι ντέρμπι, και σε τέτοιες συγκρούσεις συμβαίνει συχνά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η Έβερτον ξέρει να παίξει άριστα εκτός έδρας και δύσκολα βλέπω τη Λίβερπουλ να πετύχει να νικήσει με ευκολία το μέλλον αντίπαλό της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Έβερτον με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *