The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ – Σουόνσι 24/04/2016 στις 18:15

Лестер–Суонси-24.04

Κυριακή, 24 Απριλίου του 2016, Λέστερ, «King Power», 18:15 (UTC/GMT +2), αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, 35η αγωνιστική.

Αποδόσεις της εταιρείας Paris Match: νίκη της Λέστερ – 1,75, ισοπαλία – 3,70, η νίκη της Σουόνσι – 4,70.

Λέστερ

Το 5-ποντο προβάδισμα της Λέστερ μπορεί να λειώσει σύντομα, εάν οι «αλεπούδες» δεν θα καταφέρουν να νικήσουν. Στον τελευταίο γύρο επίσης δρούσαν εντός έδρας, λαμβάνοντας μέρος σε μερικά διαιτητικά σκάνδαλα. Αποτέλεσμα: 2:2 με την Γουέστ Χαμ μετά από ακριβές σουτ του Jamie Vardy και Leonardo Ulloa (από πέναλτι).

Η Λέστερ συνέχισε το αήττητο σερί της από οκτώ ματς (6 νίκες και 2 ισοπαλίες). Εντός έδρας η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι δεν χάνει από το φθινόπωρο. Στον πρώτο γύρο κατέφερε να στείλει στην πύλη της Σουόνσι τρία αναπάντητα γκολ – ο εκτελεστής του χατ-τρικ ήταν ο Ριάντ Μαρέζ.

Σουόνσι Σίτι

Τα παιδιά της Ουαλίας είναι έτοιμα να εγγυηθούν επισήμως την εγγραφή στην Premier League της Αγγλίας, ακόμη και 4 ήττες στο τέλος δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν το προσωπικό να παλέψει για κύριο στόχο της σεζόν. Το γεγονός ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί, έγινε σαφές μετά τη νίκη επί της Τσέλσι πριν από δύο εβδομάδες (1:0).

Ωστόσο, τους περισσότερους πόντους η Σουόνσι κερδίζει εντός έδρας. Εκτός έδρας τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα φαινόταν ξεθωριασμένη. Μετά τη δραστική αντιπαράθεση στη Μπόρνμουθ (3:2) και ισοπαλία στο Stoke-on-Trent (2:2), για τρίτη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει την Νιουκάστλ (3:0) εκτός έδρας.

Πρόβλεψη: Λέστερ – Σουόνσι

Λειτουργικά και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες στον ίδιο βαθμό, αλλά το κίνητρο είναι σημαντικά υψηλότερο στη Λέστερ. Ακόμη και χωρίς τον Jamie Vardy σε αναστολή οι «αλεπούδες» θα πραγματοποιούν ευκρινές επιθέσεις, και ως κύριος επιθετικός θα παίξει ο Ulloa, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διάσωση από τον υποβιβασμό στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Δημοφιλές στοίχημα: χάντικαπ (0) για τη Λέστερ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *