The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 7/8/2016 στις 18:00

Leicester-ManchesterUnited

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί αγώνας για το Σούπερκαπ Αγγλίας, λεγόμενη Community Shield. Στο “Γουέμπλεϊ” η Λέστερ Σίτι θα παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο ομάδες συμμετείχανε στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών, αλλά δύσκολα να αποκαλέσει κανείς αυτές τις συμμετοχές επιτυχημένες.

Στο πλαίσιο του ΔΚΠ η Λέστερ Σίτι έχει παίξει τρία παιχνίδια, όπου σημείωσε μία νίκη επί της Σέλτικ στα πέναλτι, και δύο ήττες, από την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 0:4 και τη Μπαρτσελόνα με σκορ 2:4. Οι τελευταίες δύο ήττες έδειξαν, ότι η Λέστερ έχει ακόμα πολλά προβλήματα, παρότι στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα κάλλιστα έδειξε τον εαυτό ο νεοφερμένος των “αλεπούδων” ο Μούσα, ο οποίος σκόραρε διπλό στο 47ο και 66ο λεπτά.

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε εκτός εποχής τρείς αγώνες με γνωστές ομάδες. Στις 22 Ιουλίου έχασε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με σκορ 1:4, στις 30 Ιουλίου οι “κόκκινοι διάβολοι” με τεχνικό στυλ κέρδισαν τη Γαλατασαράι με σκορ 5:2, στις 3 Αυγούστου η ενδεκάδα του Μουρίνιο έπαιξε λευκή ισοπαλία με την Έβερτον Λέβερπουλ. Δε μπορούμε να πούμε μάλλον ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε μια καλή φόρμα, αλλά παρ’ όλα αυτά αυτή τη σεζόν οι «διάβολοι» θα είναι μια πραγματική δύναμη στην Premier League Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η επικείμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, αυτό σημαίνει ότι τα πλεονεκτήματα της έδρας δεν θα έχουν ούτε οι «αλεπούδες» ούτε οι «κόκκινοι διάβολοι». Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Μάντσεστερ ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται ακόμα να φέρει τη καλή κατανόηση μεταξύ των παικτών στο άλλο επίπεδο, ενώ η Λέστερ δεν έχει τέτοια προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λέστερ Σίτι με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,57 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *