The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

leicester-manchestercity-10-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο King Power

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι στον έκτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League στην Πορτογαλία έφερε εξολοκλήρου δεύτερο σχήμα, το οποίο με ντροπή έχασε από την Πόρτο με σκορ 0:5. Ο μελλοντικός αντίπαλος των “αλεπούδων” θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επίσης στο Champions League δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο, απέτυχε εντός έδρας της να νικήσει τη Σέλτικ. Αλλά και ο Γκουαρδιόλα σε εκείνο το παιχνίδι χρησιμοποίησε την περιστροφή, χωρίς να νοιαστεί για τα συναισθήματα των οπαδών, που ήρθαν να δουν τον ξυλοδαρμό της πρωταθλήτριας Σκωτίας. Ως αποτέλεσμα είδαν μόνο την ισοπαλία 1:1 και έφυγαν στο σπίτι απογοητευμένοι.

Μόνο 16η

Η Λέστερ μετά την περσινή σεζόν της πρωταθλήτριας σε αυτή τη σεζόν δεν δείχνει το καλύτερο ποδόσφαιρο, και μετά από 14 αγώνες έχει στο ενεργητικό της 13 πόντους, οι οποίοι επιτρέπουν στις “αλεπούδες” να κατέχουν τη 16η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι 12 από τους 13 πόντους που πέτυχε η Λέστερ κέρδισε στους αγώνες εντός έδρας της.

Στον αγώνα για την ηγεσία

Ενώ η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται για τις ηγετικέ θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Τώρα η ΜΣ με 30 πόντους βρίσκεται στην τέταρτη θέση, και είναι τέσσερις μονάδες πίσω από τον ηγέτη την Τσέλσι. Επιπλέον, ο Γκουαρντιόλα έχει αισθητά προβλήματα με τη σύνθεση, επειδή δεν θα μπορέσουν να παίξουν στο επερχόμενο παιχνίδι ο Ντελφ και ο Κομπανί λόγω τραυματισμού, καθώς και Otamendi, Fernandinho και Aguerre λόγω κόκκινων καρτών.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι εντός έδρας παίζει ωραία, ενώ στη Μάντσεστερ Σίτι έχουν σχηματίσει αισθητά προβλήματα με το προσωπικό, τα οποία μπορούν να εμποδίσουν την ομάδα του Γκουαρντιόλα να πετύχει νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι «πολίτες» εκτός έδρας παίζουν πολύ καλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λέστερ  με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *