The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Γουέστ Μπρομ

Leicester-WestBrom-16.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο King Power, Λέστερ

Η Λέστερ κέρδισε μόλις 1 από τους τελευταίους 10 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στην Μπράιτον, νέα ομάδα του κορυφαίου τουρνουά, όπου οι αλεπούδες ήταν αρκετά τυχερές με ένα γρήγορο γκολ, είχαν προβάδισμα στο δεύτερο κιόλας λεπτό, και στη συνέχεια μπόρεσαν να παίξουν στο αγαπημένο τους στυλ αντεπίθεσης.

Έτσι, μόνο στη διαφορά τερμάτων η Λέστερ βρίσκεται εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Ναι, η ομάδα του Σαίξπηρ έπαιξε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια, αλλά υπήρχαν παιχνίδια με Χάντερσφιλντ και Μπόρνμουθ, αντίπαλοι στις δυνάμεις της Λέστερ, αλλά και εδώ αδυνάτησε να κερδίσει. Από την άποψη τους παιχνιδιού οι αλεπούδες κατέβηκαν πολύ, η μεσαία γραμμή φαίνεται ιδιαίτερα υποτονική – ούτε στη δημιουργία ούτε στο εμπόδισμα δεν προλαβαίνει. Ο Okazaki είναι ενεργός, αλλά αναποτελεσματικός. Ο Βάρντι  είναι καλός όταν του δοθεί χώρος, αλλά η παραδοσιακά κλειστή Γουέστ Μπρομ δεν είναι η ομάδα που θα επιτρέψει στον αρχηγό των γηπεδούχων να ξεφύγει.

Η ομάδα του Τόνι Πουλις παίζει στο συνηθισμένο της επίπεδο και κατέχει τη 10η θέση. Θα είχε πάει ψηλότερα, αλλά έχασε τη νίκη επί την Γουότφορντ στον τελευταίο γύρο (2:2, έχασε γκολ στο 90ο). Τρεις φορές η ομάδα έπαιξε στο μηδέν, η άμυνα είναι ακόμα εντάξει. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού – αντίθετα, τη Λέστερ δεν θα τη βοηθήσει ο Χιούθ, ο Τσίλγουελ, ο Νδίδη και Τζέιμς.

Δεν βλέπω την Λέστερ ως ένα τόσο προφανές φαβορί αυτού του αγώνα. Η Γουέστ Μπρομ είναι ισχυρή και ασυμβίβαστη, την περασμένη σεζόν έχασε μόνο 4 από 14 εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που δεν περιλαμβάνονται στο top-5, 2 από τις τέσσερις ήττες ήταν την άνοιξη, όταν τα κοτσύφια έχουν χάσει το κίνητρο και άρχισαν να χάνουν απ’ όλους. Η Λέστερ δεν εντυπωσιάζει στο επίπεδο παιχνιδιού, σπάνια κερδίζει, δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια εναντίον Γουέστ Μπρομ … Τακτικά τα κοτσύφια είναι άβολα για τους γηπεδούχους, γιατί παίζουν σε κωφή μαζική άμυνα, η Λέστερ δυσκολεύεται εναντίον τέτοιων ομάδων, είχε συνηθίσει να ενεργεί στις αντεπιθέσεις, όταν στο ξένο μισό του γηπέδου υπάρχει χώρος για τον Βάρντι. Με μια λέξη, εκτιμώ υψηλές τις πιθανότητες της Γουέστ Μπρομ να κερδίσει τους βαθμούς στο King Power Stadium.

Πρόβλεψη

Όσο για το σύνολο, όλα είναι απλά. Η Γουέστ Μπρομ είναι ομάδα του «πάτους». Την τρέχουσα σεζόν το under 2.5 πέρασε σε 5 από τους 7 αγώνες της. Στο παρελθόν η απόδοση εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ ήταν 2.37 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, και ήταν μία από τις χαμηλότερες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Λέστερ σε αυτή τη σεζόν έπαιξε μόνο με κορυφαίες ομάδες (Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ), σε αυτούς τους αγώνες μπορούσε να παίξει το αγαπημένο της ποδόσφαιρο σε αντεπίθεση. Αγώνες με ομάδες που δεν τρέχουν μπροστά με μεγάλη δύναμη, ήταν λιγότερο θεαματικοί: 2:0 Μπράιτον, 1:1 Χάντερσφιλντ, 0:0 Μπόρνμουθ. Ακόμα και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:0 Μόνο στατιστικά στοιχεία: under 3.5 πέρασε σε 6 από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, καθώς και σε 6 από τα τελευταία 9 εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ. Νομίζω ότι κι εδώ ο αγώνας θα είναι κλειστός – η Γουέστ Μπρομ όπως πάντα θα καθίσει κάτω, η Λέστερ θα δυσκολευτεί να ανοίξει την άμυνα αυτή, και τα πάντα θα αποφασίζει 1 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γουέστ Μπρομ δε θα χάσει + under 3.5 με απόδοση 2,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *