The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Λίβερπουλ

Leicester-Liverpool-27.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο King Power

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι με απόδοση 1,60

Έγραψα την πρόβλεψη πριν η Λέστερ ανακοίνωσε την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η Λέστερ έχασε ξηρά 5 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στη σειρά χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ το 2017 και πειστικά κατεβαίνει στη ζώνη του υποβιβασμού. Για τους λόγους μιας τέτοιας αξιοσημείωτης υποβάθμισης της νυν πρωταθλήτριας της Αγγλίας μπορούμε να μιλάμε πολύ, αλλά εγώ θα ήθελα να υπογραμμίσω τους βασικούς λόγους.

Έπαψε να σκοράρει. Μόλις 1 γκολ σε 8 παιχνίδια, είναι φυσιολογικό αυτό; Ο Vardi, η κύρια ελπίδα, σε 17 από τα τελευταία 18 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει αφήσει το γήπεδο χωρίς γκολ. Τακτική του πρωταθλητή του Ρανιέρι δεν λειτουργεί, οι αντίπαλοι έχουν μάθει να την εξουδετερώνουν.

Εφιαλτικά παίζει η άμυνα. Ο Huth και Morgan ίσως είναι το χειρότερο ζευγάρι των κεντρικών αμυντικών αυτής της σεζόν. Πριν από ένα χρόνο ήταν υπερήρωες, οι οποίοι με τους ισχυρούς τους ώμους συγκρατούσαν οποιαδήποτε επίθεση, σήμερα μοιάζουν περισσότερο σαν δύο σάκους αγωνιστών βαρέων βαρών, που μπέρδεψαν το ρινγκ του μποξ με το γήπεδο ποδοσφαίρου. Η Λέστερ παίζει σε βαθιά άμυνα, αλλά αυτή δε λειτουργεί πια.

Δεν υπάρχει μαχητικότητα και πάθος. Ίσως η μόνη εξαίρεση είναι η νίκη 4:2 πάνω στη Μάντσεστερ Σίτι, όταν έλαμψε σπινθήρας της χρυσής Λέστερ. Αλλά ήταν στις αρχές του Δεκεμβρίου… Στους επόμενους δύο μήνες επανειλημμένα φουντώνανε συγκρούσεις στα αποδυτήρια, πολλοί παίκτες είχαν διαφωνίες με τον προπονητή.

Έλλειψη αυταπάρνησης και οργάνωσης στην άμυνα είναι πιρούνα όταν παίζεις κόντρα στην ανιδιοτελή και γρήγορη Λίβερπουλ. Στον τελευταίο γύρο η Λίβερπουλ κέρδισε τη Τότεναμ, και αυτό το ματς έδειξε τι έλειπε στην ομάδα του Κλοπ στις αρχές του 2017. Πιο συγκεκριμένα, ποιος… Ο Μανέ, κύριος εκτελεστικός παραγωγός των γκολ της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν (11+4), σκόραρε διπλό και γενικά ήταν πολύ χρήσιμος.

Πιστεύω η Λιβερπουλ θα αρχίσει να κερδίσει. Ήταν πολύ μεγάλη σειρά των ηττών για στην ομάδα του Κλοπ. Ο Μανέ έχει επιστρέψει, η ομάδα είχε άφθονο χρόνο για να προετοιμαστεί. Για τη Λέστερ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα: τη Τρίτη έπαιξε δύσκολο αγώνα στο Champions League εναντίον της Σεβίλλης (έχασε και πάλι). Για τη Λίβερπουλ θα είναι ο τρίτος αγώνας του Φεβρουαρίου, για τη Λέστερ – έκτος. Η διαφορά είναι κολοσσιαία.

Η Λίβερπουλ είναι πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στον αριθμό των νικών εκτός έδρας πάνω στις νυν πρωταθλήτριες (8). Νομίζω ότι θα προσθέσει στο ταμείο άλλη μία. Ενώ η Λέστερ, με τη σειρά της, θα είναι η πρώτη σε σχεδόν 90 χρόνια νυν πρωταθλήτρια, η οποία έχασε έξι συνεχόμενους αγώνες στη Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στον πρώτο γύρο οι παίκτες της Λίβερπουλ με απίστευτη ευκολία νίκησαν τις αλεπούδες (4:1, ήταν μπροστά 2:0 μετά από μισή ώρα κιόλας), κατά πάσα πιθανότητα δεν θα απογοητεύσει και αυτή τη φορά. Η πρόβλεψή μου: νίκη 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *