The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Leicester-ManchesterUnited-05.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο King Power

Ένας από τους αγώνες του 24ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Λέστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά το γεγονός ότι ο παράγοντας της έδρας θα είναι στην πλευρά των «αλεπούδων», οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι «διάβολοι» έχουν καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Ίσως οι «παντογνώστες» και έχουν δίκαιο, απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λέστερ Σίτι είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, εντός έδρας τα παιδιά του Ranieri δεν χάνουν και τόσο συχνά.

Άσχημη σειρά

Η Λέστερ Σίτι σε πέντε τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, στις 7 Ιανουαρίου στο ματς του FA Cup με την Έβερτον με σκορ 2:1. Μετά από εκείνη τη νίκη συνέβη ήττες από τη Τσέλσι, Σότον και Μπέρνλι, καθώς και ισοπαλία στον αγώνα Κυπέλλου εναντίον Ντέρμπι. Στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ οι “αλεπούδες” βρίσκονται στην 16η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε αυτήν την κατάσταση η Λέστερ έχει μεγάλο κίνδυνο να γίνει από τη πρωταθλήτρια μία ομάδα του Τσάμπιονσιπ.

Εκτός έδρας όχι και άσχημα

Στην τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε 11 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Επιπλέον, θα πρέπει να πούμε ότι σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε τρεις φορές ισοπαλία, έχασε στο Λιγκ Καπ από την Χαλ Σίτι 1:2, καθώς και κέρδισε στο FA Cup τη Γουίγκαν με σκορ 4:0. Στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας του Μουρίνιο είναι 42 πόντοι.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι τη φετινή σεζόν δεν εντυπωσιάζει καθόλου, αλλά ταυτόχρονα οι “αλεπούδες” παραμένουν πολύ εντός έδρας ομάδα, κάτι που φαίνεται πολύ καλά από τα στατιστικά στοιχεία, και εντός έδρας τους τα παιδιά του Ranieri παίζουν αρκετά καλά. Σε μια τέτοια περίπτωση η γραμμή σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται να είναι κάπως ασύμμετρη, οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν πάρα πολύ τους μελλοντικούς γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,42.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *